SSD'ler doldukları zaman yavaşlar mı?

Hocam harika bir konu olmuş, eline sağlık hepimiz sayende fikir sahibi olduk.

Hynix olmalı. OEM üreticileri büyük üreticilerden hacimli alımları gerçekleştiriyorlar ve Hynix pek çok OEM üreticisinin tercihidir.
MSATA'da ise TLC yakalamak mümkün değil normalde, TLC (yeni QLC ise çok daha yeni), mSATA öleli ise yıllar oldu. Zaten performans düşmüyorsa SLC cache kullanan TLC ya da hatta MLC bile olamaz. Muhtemelen 19M MLC NAND var.

Bu arada çok iyi ve emek verilmiş çalışma için teşekkürler.

Testi yaptığınız iyi olmuş. Yok %30'u, %50'si boş bırakılmalı gibi gibi yorumlar görüyordum. 1 TB Nvme var, şahsen dibine kadar kullanıyorum, maksimum hızda kullanacağım diye 300 GB'dan vazgeçemem.

Testi yaptığınız iyi olmuş. Yok %30'u, %50'si boş bırakılmalı gibi gibi yorumlar görüyordum. 1 TB Nvme var, şahsen dibine kadar kullanıyorum, maksimum hızda kullanacağım diye 300 GB'dan vazgeçemem.

Sizin durumunuza da 300GB çok büyük bir değer, 1TB SSD'im olsa, o kadar boş olsa üzülürdüm, boşa gidiyor diye.

Sizin durumunuza da 300GB çok büyük bir değer, 1TB SSD'im olsa, o kadar boş olsa üzülürdüm, boşa gidiyor diye.
Şart değil zaten hocam, bu konu hakkında daha önce başlık açmıştım herkes şu kadar boş yer olacak tarzı yorum yapmıştı. Buyursunlar detaylı test yukarda.

Eline emeğine sağlık. Benzer bir testi HP Pavilion serisi ile yapmıştım müşterinin ısrarı sebebiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…