SSD'ler Foxconn A74ML-K Anakartıma Uyumlu mudur ?

R

Revenue

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,

SSD'e geçmek istiyorum da, anakartım biraz eski olduğu için uyumlu mu değil mi bilemedim bir danışmak istedim. Anakart modelim Foxconn A74ML-K. SSD'de yalnızca işletim sistemi yüklü olacak o yüzden boyutunu en düşük almayı planlıyorum, aklımdaki model VATAN COMPUTER - KINGSTON - 60GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma H budur. Bir de eğer anakartım ile uyumlu ise yani çalıştırabilir ise performansından ne kadar yararlanabilirim ? Bu anakarta SSD almama değer mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani HDD ile pek bir farkı kalmaz o halde. Sata 3 portu içeren bir anakarta geçtikten sonra SSD'e geçmem daha doğru olur sanırım ?

Yani HDD ile pek bir farkı kalmaz o halde.Sata 3 portu içeren bir anakarta geçtikten sonra SSD'e geçmem daha doğru olur sanırım ?

Hayır çok fark olur. Gönül rahatlığıyla SSD alıp takabilirsiniz, bilgisayarınız yine hızlanacaktır. Yalnız SSD taktıktan sonra temiz bir format atın, Windows 8.1 kurun.

VATAN COMPUTER - TRANSCEND - 128GB 320 Serisi Sata 3.0 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma) - Solid State Disk

Bu ürün daha iyi değil mi ? Okuma ve yazma hızı diğerinden daha iyi görünüyor.

O başlıklarda yazan 500'lü rakamlar sıralı okuma yazma hızlarıdır ve hiç bir şey ifade etmez. Günlük kullanımda SSD'nin en pahalısıyla en ucuzu arasındaki farkı hissetmeniz mümkün değil. O yüzden minimum 120 GB boyutlu, SATA 6GB/s (yani SATA 3) arabirimli en ucuzundan bir SSD sizi gayet memnun edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…