Hata falan yok. SMART verilerini görmüyor musunuz?
Nvidia Shadowplay ya da AMD'deki karşılığı neyse ondan kullanıyor musunuz? Oyun oynarken arkada kayıt alıyor, güzel hareket yapınca kaydet diyorsunuz, son 5 dakikayı falan kaydetmiş oluyor. Akla ilk gelen bu.
Ayrıntılarını bilmiyorum ama disk ile mining yapılan şeylerden kullanmadığınızı umuyorum ama kullanım miktarına bakınca en mantıklı ihtimal bu geliyor bana.
Sanal disk olma ihtimali için bellek hakkında en ufak bilgisi olmayan birinin yazdığı iğrenç bir programı kullanıyor olmanız lazım. Normal kullanımda imkansız.
Windows Search de kafasına göre takılır ama böyle şeyler yapmaması lazım.
Genel zamana göre değil de saate göre örnek karşılaştırma söyleyeyim. Elimdeki 2911 saat çalışan 1 TB'lık 870 EVO 4183 GB veri yazmış. Saat başına 1,43 GB. Ana diskim olan 250 GB'lık 970 EVO ise tam 1 yıl önceye kıyasla 3415 saat kullanılmış, 13243 GB veri yazılmış. Saat başına 3,87 GB. Sizinki saat başına 165,5 GB.
Kullanımlarınızı sürekli gözlemleyin. Bence direkt temiz format atın ve her şeyin en güncelini kurun. Temel olmayan kullandığınız her programı kullanırken dikkatle verileri inceleyin.
Bu arada sanıyorum ki firmware güncellemeniz var. Bendeki firmware numarasında sizdeki 1 yerine 2 var.