SSD'li sistem geç açılıyor

Benim PC normalde 4-5 saniyede açılıyor ama PC'ye restart atınca tuşundan 1.5 dakikada açılıyor bende sebebini anlamış değilim :D.
4 Saniye de boot etmesi imkansız. O restart atınca uzun süre de açılması bende de oluyor, nedenini bir türlü çözmüş değilim, elektrik gidiyor sistem 1 dk da anca açılıyor XPG 512 GB M2 SSD
1592781261437.png

benimkisi de bu şekilde.

20 saniye'den 10 saniye'ye düşürdüm ama hala 4-5 değil, PC'yi açarken yarım saat Windows logosu vardı o hızı etkiliyordu galiba aynı sorunu yaşıyanlar talimatları takip edebilirsiniz;

20 saniye'den 10 saniye'ye düşürdüm ama hala 4-5 değil, PC'yi açarken yarım saat Windows logosu vardı o hızı etkiliyordu galiba aynı sorunu yaşıyanlar talimatları takip edebilirsiniz;
Açma tuşuna bastıktan sonra 4 saniye de açılması mümkün değil.

Açma tuşuna basınca dediğim ekran geldikten 4 5 saniye sonra TUF yazısı geliyor 5 saniye taş çatlasın.
Bir de bendeki Windows'ta Windows ekranı gelmiyor TUF anakart ekranından sonra siyah ekranda toplar dönüyor ardından hoş geldiniz diyor bende hoşbuldum diyorum.

Gigabyte nasıl yapabilirim biraz açar mısınız konuyu.

Hemen her anakartta mantığı aynıdır. Attığım linkten saniyesinde (2,09) izlerseniz nasıl yapılacağını da öğrenirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hemen her anakartta mantığı aynıdır. Attığım linkten saniyesinde (2, 09) izlerseniz nasıl yapılacağını da öğrenirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Halletim 5 saniye daha erken açılıyor bir de BIOS'u güncelleyince sorun çözülecek galiba yardımınız için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı