Dodoke Zeptopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Geçen sene topladığım sistemime 1TB HDD aldım. Takınca PC açılmıyor, açılırsa da sürekli BIOS ekranına yönlendiriyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Geçen sene topladığım sistemime 1TB HDD aldım. Takınca PC açılmıyor, açılırsa da sürekli BIOS ekranına yönlendiriyor. Ne yapabilirim?
Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 16 Mayıs 2021 #2 Dodoke dedi: Geçen sene topladığım sistemime 1TB HDD aldım. Takınca PC açılmıyor, açılırsa da sürekli BIOS ekranına yönlendiriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İçinde Windows var mı ? Windows kurun. Artı -2 Eksi
Dodoke dedi: Geçen sene topladığım sistemime 1TB HDD aldım. Takınca PC açılmıyor, açılırsa da sürekli BIOS ekranına yönlendiriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İçinde Windows var mı ? Windows kurun.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 16 Mayıs 2021 #3 BIOS ekranına yönlendiriyor ise muhtemelen Boot Option seçeneğinden SSD'yi birinci sıraya almak gerekiyor. Artı 0 Eksi
BIOS ekranına yönlendiriyor ise muhtemelen Boot Option seçeneğinden SSD'yi birinci sıraya almak gerekiyor.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 16 Mayıs 2021 #4 Boot sıralamasını SSD/işletim sistemi olarak seçtiğinizden emin olun. HDD seçiliyse, boş olduğu için BIOS'a atabilir. Artı 0 Eksi
Boot sıralamasını SSD/işletim sistemi olarak seçtiğinizden emin olun. HDD seçiliyse, boş olduğu için BIOS'a atabilir.
KS KS Dodoke Zeptopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 Vittorio03 dedi: İçinde Windows var mı ? Windows kurun. Genişletmek için tıkla... SSD de windows kurulu Artı 0 Eksi
Vittorio03 dedi: İçinde Windows var mı ? Windows kurun. Genişletmek için tıkla... SSD de windows kurulu
Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 16 Mayıs 2021 #6 Dodoke dedi: SSD de windows kurulu Genişletmek için tıkla... Harddisk'i görüyor sanırsam. SSD görmesini sağlayın. Artı 0 Eksi
Dodoke dedi: SSD de windows kurulu Genişletmek için tıkla... Harddisk'i görüyor sanırsam. SSD görmesini sağlayın.
KS KS Dodoke Zeptopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #7 Vittorio03 dedi: Harddisk'i görüyor sanırsam. SSD görmesini sağlayın. Genişletmek için tıkla... İyice araştırıp yapacağım teşekkür ederim SalihCinar dedi: BIOS ekranına yönlendiriyor ise muhtemelen Boot Option seçeneğinden SSD'yi birinci sıraya almak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Buna bakmıştım galiba ssd seçiliydi 1.de Artı 0 Eksi
Vittorio03 dedi: Harddisk'i görüyor sanırsam. SSD görmesini sağlayın. Genişletmek için tıkla... İyice araştırıp yapacağım teşekkür ederim SalihCinar dedi: BIOS ekranına yönlendiriyor ise muhtemelen Boot Option seçeneğinden SSD'yi birinci sıraya almak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Buna bakmıştım galiba ssd seçiliydi 1.de