SSD'nin bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

FIFA 70-80 GB veri yazıyor mu bilmiyorum ama FIFA oynamadan önce ön bellek boş olsa daha iyi olur. Yani ağır başka bir oyundan çıkıp hemen FIFA'ya girmeyin 5 dk bekleyin 70-80 GB'lik yazma önbelleğiniz boşalsın öyle girin daha az sıkıntı yaşarsınız.

Bilgisayarı açtıktan sonra giriyorum ya da CS, ETS 2 oynadıktan sonra giriyorum artık 5dk bekler girerim belki daha düzgün çalışır.

Sağ olun hocam ama benim anlamadığım FC24 oynarken menü geçişlerinde maç sonu raportajlarında ve gün geçerken çok yavaş oluyor. Önceden böyle değildi FPS düşmesi konuları çok önemli deği benim için 60 üstüyken problem olmuyor ama oyunu ilk oynamaya başladığım günden beri hem sürekli grafik düşürmeye başladım hem de bu aralar yükleme ekranları çok uzun sürüyor ayrıca oyun nadiren takılıyor.
Isinmadan olabilir.

Sizdeki ssd'nin testlerle beraber kapsamlı incelemesi. Dakika 8:45 den sonra 100 gb dosya yazma testi yapıyor 70-80 gb sonra hızı düşüyor görürsünüz. Dram ön belleğe sahip olmayan tüm ssd'lerde yüksek boyutlu işlemlerden sonra hız düşmesi normaldir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizdeki SSD'nin testlerle beraber kapsamlı incelemesi. Dakika 8:45'ten sonra 100 GB dosya yazma testi yapıyor 70-80 GB sonra hızı düşüyor görürsünüz. DRAM ön belleğe sahip olmayan tüm SSD'lerde yüksek boyutlu işlemlerden sonra hız düşmesi normaldir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O düşme bende 70-80GB olmasına gerek kalmadan oluyor. Örnek olarak 5-10GB'lık dosya atarken %60-70'lerdeyken bir anda çok fazla düşüyor hızı dosya biraz daha büyükse bir süre sonra topluyor kendini dosya küçük bir dosyaysa düşük hızlarda bitiriyor.

O düşme bende 70-80GB olmasına gerek kalmadan oluyor. Örnek olarak 5-10GB'lık dosya atarken %60-70'lerdeyken bir anda çok fazla düşüyor hızı dosya biraz daha büyükse bir süre sonra topluyor kendini dosya küçük bir dosyaysa düşük hızlarda bitiriyor.
Bu videoda sıkıştırılmış zipli dosya atıyor küçük bir sürü resim yada metin olan dosyaları düşük hızda atması normal. 980 Pro ssd bile binlerce küçük dosyayı 7000 mb saniye hızda atamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı