Kasa alt kısmı bu şekilde ise, HDD'nin çıktığı yere SSD'yi, HDD caddy ile çıkan HDD'ni DVD rom bölümüne takabilirsin ama piyasada 2 türlü olanı var, 12.7 mm ve 9.5mm olan, senin kasa kalın olması lazım o yüzden 12.7mm olanını alman gerek, yine de bilen arkadaşların önerisini takip etmeni isterim.
Fps'ye bi farkı yok tur hocam.
Mesela sıradan bi hdd 60/S okuyorsa (ki kaç okuyor bilmiyorum ama ona yakın) ssd 400 500 civarı okuyor.
Vede ssd nin içinde dönmesi gereken parçalar yok.
Orta HDD Ve Orta Sdd yi karşılaştırdığımızda.
Ssd en az 10 katı daha fazla performanslı.
Daha az elektirik harcıyor.
Fiyatı daha tuzlu.
Bir - yönü daha var oda hdd de bilgiler bir şekilde kurtarılabiliyor.
Tamamen mefta olmadıysa.
Ssd zor gider gittimi tam gider ama.
Kasa alt kısmı bu şekilde ise, hdd'nin çıktığı yere ssd'yi, hdd caddy ile çıkan hdd'ni dvd rom bölümüne takabilirsin ama piyasada 2 türlü olanı var, 12.7 mm ve 9.5mm olan, senin kasa kalın olması lazım o yüzden 12.7mm olanını alman gerek, yine de bilen arkadaşların önerisini takip etmeni isterim.
Kasa alt kısmı bu şekilde ise, HDD'nin çıktığı yere SSD'yi, HDD caddy ile çıkan HDD'ni DVD rom bölümüne takabilirsin ama piyasada 2 türlü olanı var, 12.7 mm ve 9.5mm olan, senin kasa kalın olması lazım o yüzden 12.7mm olanını alman gerek, yine de bilen arkadaşların önerisini takip etmeni isterim.
SSD'den FPS performansı beklenmez zaten. Zannediyorum checkpoint'ler daha hızlı açılıyor veya oyunlardaki yeni bölümler. Bir de genel windows sistem hızında ölçülebilir bir artış sözkonusu. Zaten bunların dışında pek bir şey beklenmemeli SSD'den.
Daha rahat anlaman için kendi HDD caddy'min iç kısmını söktüm (eski dizüstü bilgisayarımda kullanıyordum artık boşta emekli oldu). Ekstra bir kablo bağlantısına ihtiyacın yok, içinde ki ufak devre dönüştürme işini gerçekleştiriyor.
Bilgisayarın hızlı açılıp hızlı kapanacak ve dosyaları işleyişi çok hızlı olacaktır. Gözle görülür bir performans verecektir. Samsung 850 Evo 250 GB tam size yetecektir.