SSD'nin Performansa Katkısı

Kasa alt kısmı bu şekilde ise, HDD'nin çıktığı yere SSD'yi, HDD caddy ile çıkan HDD'ni DVD rom bölümüne takabilirsin ama piyasada 2 türlü olanı var, 12.7 mm ve 9.5mm olan, senin kasa kalın olması lazım o yüzden 12.7mm olanını alman gerek, yine de bilen arkadaşların önerisini takip etmeni isterim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    154 KB · Görüntüleme: 90
Fps'ye bi farkı yok tur hocam.
Mesela sıradan bi hdd 60/S okuyorsa (ki kaç okuyor bilmiyorum ama ona yakın) ssd 400 500 civarı okuyor.
Vede ssd nin içinde dönmesi gereken parçalar yok.
Orta HDD Ve Orta Sdd yi karşılaştırdığımızda.
Ssd en az 10 katı daha fazla performanslı.
Daha az elektirik harcıyor.
Fiyatı daha tuzlu.
Bir - yönü daha var oda hdd de bilgiler bir şekilde kurtarılabiliyor.
Tamamen mefta olmadıysa.
Ssd zor gider gittimi tam gider ama.

Kasa alt kısmı bu şekilde ise, hdd'nin çıktığı yere ssd'yi, hdd caddy ile çıkan hdd'ni dvd rom bölümüne takabilirsin ama piyasada 2 türlü olanı var, 12.7 mm ve 9.5mm olan, senin kasa kalın olması lazım o yüzden 12.7mm olanını alman gerek, yine de bilen arkadaşların önerisini takip etmeni isterim.
Kasam buna benziyor.Çok teşekkür ederim ilgin için dediğin gibi yapmayı düşünüyorum.

Ve ayrıca elektrik kesintilerinde SSD'ye güvenebiliyorsun. :) HDD'ye güven olmuyor. :)

Nerede o Samsung'un eski HDD'leri 10 senedir duruyor maşallah taş gibi çalışıyor. :) Şimdi ki HDD'ler maalesef öyle değil. :)

Kasa alt kısmı bu şekilde ise, HDD'nin çıktığı yere SSD'yi, HDD caddy ile çıkan HDD'ni DVD rom bölümüne takabilirsin ama piyasada 2 türlü olanı var, 12.7 mm ve 9.5mm olan, senin kasa kalın olması lazım o yüzden 12.7mm olanını alman gerek, yine de bilen arkadaşların önerisini takip etmeni isterim.
HDD caddy güç ve veri bağlantısını DVD-ROM kablosu ile mi yapıyor?

HDD caddy güç ve veri bağlantısını DVD-ROM kablosu ile mi yapıyor?
Daha rahat anlaman için kendi HDD caddy'min iç kısmını söktüm (eski dizüstü bilgisayarımda kullanıyordum artık boşta emekli oldu). Ekstra bir kablo bağlantısına ihtiyacın yok, içinde ki ufak devre dönüştürme işini gerçekleştiriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1444.JPG
    IMG_1444.JPG
    606,5 KB · Görüntüleme: 94
Bilgisayarın hızlı açılıp hızlı kapanacak ve dosyaları işleyişi çok hızlı olacaktır. Gözle görülür bir performans verecektir. Samsung 850 Evo 250 GB tam size yetecektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı