SSD'nin Salt Okunur Olması

Makaleler
2
Yer
Miami, FL
Merhabalar, 120GB bir SSD kullanmaktayım. Windows işletim sistemim SSD üzerine kurulu. Ayrı olarak 1TB HDD'ye sahibim. Bazı oyunlarda yazma hızını yükseltmek ve performans kazanmak için oyun dosyalarını SSD'ye taşımak istedim ancak diskim salt okunur olduğu için sadece okuma, yürütme ve listeleme iznim var. Bunu kullanıcı izinleri kısmında değiştirmeye kalktığımda birkaç hata ile karşılaşıyorum. Bu ayarı bütün alt dizinlere tek tek uygulayacağını söylüyor ve devam dediğim zaman bazı dosyaların bu ayarı kabul etmediğini söylüyor, değişen bir ayar varsa eski haline getirmelisiniz aksi takdirde dosyalarınız kararsız çalışabilir gibi bir hata çıkıyordu. Tekrar denemeye korktuğum için tam olarak hatırlayamıyorum verdiği hatayı.

Ayrıca SSD üzerinde yer kazanmak için Windows.old dosyalarımı silsem bir şey kaybeder miyim? Hangi sürümü içerisinde barındırıyor bu klasör? Yardımlarınızı bekliyorum.

İşletim sistemi: Windows 10 Version 1809

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı