SSD'si çalınan laptopta ne gibi farklılıklar olur?

babylade

Picopat
Daha fazla  
SSD çalınması takdirinde laptopta ne gibi farklılıklar olur? Veya ekran kartı alınması sonrası? Laptopu emanet ettiğim birinden şüpheleniyorum da. Kullanımda ne gibi farklılıklar sezersem kontrol etmeliyim? Kasasını açamıyorum garanti süresi dolmadı.

SSD çalınması takdirinde laptopta ne gibi farklılıklar olur? Veya ekran kartı alınması sonrası? Laptopu emanet ettiğim birinden şüpheleniyorum da. Kullanımda ne gibi farklılıklar sezersem kontrol etmeliyim? Kasasını açamıyorum garanti süresi dolmadı.

SSD'ye hız testi yapın eğer şüphelendiğiniz kişiye verdiğinizden sonra hız aynıysa sıkıntı olmamıştır.

SSD çalınması derken içinde sadece SSD varsa zaten açılmaz. SSD ve HDD varsa bilgisayarım kısmından kaç disk olduğu görünüyor zaten ayrıca yavaşlama olur. Ekran kartı eğer APU ise zaten alınmaz eğer ayrı ve alınmışsa yine bilgisayar açılmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı