SSD'ye attığım bazı dosyalar bozuluyor

G_JCaesar

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Geçen gün Çin'den sipariş verdiğim 16 TB M.2 SSD diskim elime ulaştı. İncelemesini yaptım exFAT formatında geldi biraz eski teknoloji galiba ve SSD olmasına rağmen USB 2.0 hızında yazdırma yapıyor ama sorunum bunlar değil sadece ürün hakkında bir bilginiz olsun diye anlatıyorum yani ben ürünün böyle olduğunu biliyordum ve isteyerek aldım, memnunum yavaş olması sıkıntı değil benim için. Ben ürünü NTFS formatına çevirdim ve içine veri yazmaya başladım ancak daha şu an fark ettim attığım bazı ISO, RAR veya video dosyaları bozulmuş. Bazıları sapasağlam çalışıyor ama örneğin ISO'ların tamamı bozulmuş açılmıyor ama videoların bazıları çalışıyor bazıları bozulmuş. Neden böyle bir şey oluyor ve nasıl düzeltebilirim sizce? Bazı dosyaları normal değil teracopy programı ile yazmıştım sebep bu olabilir mi acaba?

Hocam inşallah buna büyük bir para ödememişsinizdir. AliExpress'ten markalı SSD bile almam ben şahsen.
Yok hocam çok bir para değildi ya indirim vermişti 100 liraya almıştım en fazla ne kaybederim ki deyip :D
Herkese teşekkür ederim sorun çözüldü iyi günler.

16TB yazarken otomatik düzeltmeden bi hata sonucu mu yazdınız yoksa cidden 16TB mi? Crystal Disk Info programını indirip ss atabilir misiniz?
Ha bu arada Crystaldiskinfo programında görünmüyor bile disk 😂😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı