SSD'ye başka bilgisayardan attığım dosya görünmüyor

wixen39

Hectopat
Windows kurulu olan SSD'mi internetim kötü olduğu için birkaç oyunu indirmekle uğraşmak yerine arkadaşımın bilgisayarına takıp oyunları onun bilgisayarından SSD'ye attık. SSD'yi kendi bilgisayarıma geri taktım ama dosyalar yer kaplamasına rağmen görünmüyor. Söylediğim gibi dosya SSD'de yer kaplıyor ama ben bu dosyayı göremiyorum. Gizli dosya göster, korunan dosya göster vs. denedim.

Nasıl olduğunu anlayamadığım bir sorun. Zamanında çok yaşamıştım. Dediğiniz gibi yer kaplıyor ama görünmüyorlar. Sanırsam TreeSize isimli dosya gezgini programla çözdüğümü hatırlıyorum. O olmazsa yapacağınız şey HDD kutusu kullanmak.

Gizli dosyaları göster seçeneği olan pencereyi hatırlarsınız. Orada o seçeneğin biraz altında Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle diye bir ifade var. Onun tikini kaldırın. Eğer gizli dosya ve gizli klasör şeklinde yer alıyorsa diğer bilgisayardan virüs bulaşmış da olabilir. Dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı