SSD'ye format atılmıyor

degirmencioglu_e

Centipat
Öncelikle merhaba, bugün bilgisayarımı normal bir şekilde kullanırken birden dondu ve hiçbir işlem yapamadım. Daha sonra kasadaki reset tuşuyla reset atıp açılmasını bekledim fakat Windows'u boot edemeyip BIOS'a atıp durdu birkaç kere tekrarladım sonuç alamadım. Daha sonra format atmak için USB'yi boot ettim disk seçme ekranına kadar geldim, SSD'yi seçtim ve ileri dedikten sonra o kısımda kalıyor devam etmiyor. Sorunun kaynağı ne olabilir, yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Ayrıca SSD'deki her şey kendi kendir silinmiş boş gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS pilini çıkarıp takın. Eğer kabloyla bağlıyorsanız diğer SATA girişlerine takın. PCIe ise çıkarın takın. RAM’leri çıkarın takın. Güç kablosunu çıkarın takın. Tek tek deneyin yani. Türk usulü tamir 🤠 Aklıma gelenler bunlar.

SSDzederler kulübü kuracağım.
SSD'nin, Markası, Modeli, BIOS Ekranındaki ismi, başka bir sistemden Disk Yöneticisindeki bilgilerini atarsanız konuya tespit konulabilir.

Tahminim, Firmware uçmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı