SSD'ye kurulu Windows'da HDD kullanılamıyor

yoshifu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, SSD'ye Windows'u kurdum. Boot menüden 1. sıraya da çektim. Windows SSD'den başlıyor iyi güzel fakat HDD'mdeki oyunları uygulamaları kullanamıyorum. Veriler olduğu gibi duruyor. Format atarken HDD'yi ellemedim. Windows'u sadece SSD'ye kurdum ama harici hiçbir şey yapamıyorum. SSD üzerinden tek istediğim Windows açılırken SSD üzerinden açılması ve uygulamaları da HDD üzerinden kullanmak. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları uygulamaları kullanamıyorum derken? Hiçbir uygulama HDD'de açılmıyor mu?

Hocam boot menüden SSD'ye geçince ve diğer diskten açmaya çalışınca hiçbiri açılmıyor.

Bende de aynısı olmuştu, klasörlerin güvenlik ayarları ile oynayınca düzelmişti.

Nasıl yapacağım hocam elle mesela C diskindeki oyunu SSD'ye atıyorum yine açılmıyor. Bootta SSD ile başlatıyorum sistemi bu sefer bilgisayarımda veriler görünüyor ama erişemiyorum açılmıyor yani DLL falan eksik diyor.

Hocam boot menüden SSD'ye geçince ve diğer diskten açmaya çalışınca hiçbiri açılmıyor.

Nasıl yapacağım hocam elle mesela C diskindeki oyunu SSD'ye atıyorum yine açılmıyor. Bootta SSD ile başlatıyorum sistemi bu sefer bilgisayarımda veriler görünüyor ama erişemiyorum açılmıyor yani DLL falan eksik diyor.
HDD'de de mi Windows kurulu?

Telefondan anlatmak biraz zor ama anlatayım herhangi bir klasöre sağ tıklayıp özellikler diyin güvenlik bölümüne tıklayın, düzenleye basıp kendinize tam denetim verdikten sonra uygulaya basın gelişmiş diyip devralmayı etkinleştire tıklayıp uygula yapın. Ben sorunu böyle çözmüştüm

Telefondan anlatmak biraz zor ama anlatayım herhangi bir klasöre sağ tıklayıp özellikler deyin güvenlik bölümüne tıklayın, düzenleye basıp kendinize tam denetim verdikten sonra uygulaya basın gelişmiş deyip devralmayı etkinleştire tıklayıp uygula yapın. Ben sorunu böyle çözmüştüm.

Hocam tüm dedikleriniz var ama gelişmişe tıkladıktan sonra devralmayı etlinleştir diye bir şey yok göremedim. Ve bir de bunu hddyken mi yapacağız yoksa SSD'deyken mi?

SSD'den HDD'ye erişmek istiyorsanız, SSD'de iken değilse tam tersi attığım konuya bakabilir misiniz.
Devralma Nasıl Yapılır
Baktım hocam ama bende böyle uyarı vermiyor. Bende direkt hani bazen bazı uygulamaları veya oyunları yüklersinizde dll hataları verirya bana öyle hata veriyor. Diskler bilgisayarımda dolu görünüyor ama masaüstünde hiçbir uygulama yok. Ve disklerin içerisine girip verilere elişmeye çalışınca uygulamaya basınca çember içinde kırmızı beyaz çarpı halinde işte şu dll eksik falan diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı