SSD'ye rağmen bilgisayarın yavaş açılması

Bu format dediğiniz sıfırlama oluyor değil mi? Veya başka bir şeyse anlatır mısınız?

Chipset sürücüsünü güncelle
Ekran kartı sürücüsünü güncelle
Biosu güncelle
Sistem yapılandırması, önyükleme den kapatılabilecekleri kapat
İşletim sistemleri listesini gösterme süresini düşür
Tam virüs taraması yap
Bunların dışında bu sorun bir güncelleme veya program yükleme sonrası ortaya çıktıysa onları kaldır,

Dediklerinizin hepsini yaptım. Durum aynı, garantiye göndereceğim. Var mı başka tavsiyesi olan?
Sisteme temiz bir format attım. Bilgisayar 25-40 saniye gibi bir sürede açılmaya başladı ve masaüstündeki veya oyunlardaki donmalar gitti, her şey güzeldi fakat bir süre sonra eski problemler geri döndü (bilgisayar hala 25-40 saniye gibi bir sürede açılıyor) oyunda takılmalar donmalar yaşamaya başladım. Yaptığım hız testinde her şey normal ama bir dosyayı masaüstüne kopyalamaya çalıştığımda çok düşük hızlarda kopyalıyor. Neden kaynaklandığını çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:
@Ömer Faruk Kurubacak
Sandisk in Ultra 3D modelini spariş verdim. pazartesi salıya gelir. Gelince deneyeceğim. Spariş verdikten sonra gördümki sandiskten çok canı yanan olmuş hız sorunlarından kaynaklı. Aynı şey başıma gelirse diye endişe ediyordum. Bu paylaşımı görmek iyi oldu. Teşekkürler.

MSConfig'de tüm işlemci çekirdekleri seçili mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…