SSD'ye sahip bilgisayar 3 dakikada açılıyor

Windowsunuz orijinal mi? Başlangıçta çalışan uygulamalar neler?
Etkinleştirme anahtarı yok onun dışında orjinal. Başlangıçta açılan uygulamaları ekledim.

Dosya Ekleri

• ..JPG
    ..JPG
    57,5 KB · Görüntüleme: 32
Etkinleştirme anahtarı yok onun dışında orjinal. Başlangıçta açılan uygulamaları ekledim.
Nasıl onun dışında orijinal anlamadım. Windows etkin değil mi? Ayrıca çalıştır>msconfig>hizmetler bölümünde tüm microsoft hizmetlerini gizle seçeneğini tıklayıp resim atar mısın?

Nasıl onun dışında orijinal anlamadım. Windows etkin değil mi? Ayrıca çalıştır>msconfig>hizmetler bölümünde tüm microsoft hizmetlerini gizle seçeneğini tıklayıp resim atar mısın?
Evet. Windows etkin değil kişiselleştirme falan yapılamıyor. Resmi yükledim
1.JPG

3 dakika BOOT süresi mi? Masaüstünde kendine gelme süresi mi? Eğer masaüstünde ise açılış programlarına bir bakın.
Evet. 3 dakika boot süresi aksine masaüstü çok hızlı geliyor ve açıldığı anda kullanabiliyorum ama açılış hızı baya uzun.
Tehlikeli ya da şüpheli görünen bir başlangıç uygulaması yok. Başlangıç ayarların riotun kullandığı Vanguard'ı devre dışı bırakarak denediniz mi?
İlk format attığımda sadece ekran kartı sürücüsünü indirip yeniden başlattığımda yine 3 dakika sürdü Vanguard ile bir alakası yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı