SSD'ye Windows 10 Kurdum HDD'den Nasıl Silebilirim?

Ognisher1

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

Ben SSD' ye Windows kuracağım, ama HDD'de 500 GB dosya ve oyunlarım var. HDD iki bölüm C ve D olarak. Windows da C bölümüne kurulu. Ben SSD'ye usb ile Windows kurduktan sonra, ikinci Windows'u dosyaları silmeden HDD'den nasıl silebilirim? Bir de programları, kurulu olduğu HDD'den, SSD'ye kurmak istiyorum. Onları da aktarmanın kısa bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format ekranında Windows'un kurulu olduğu bölümü silmeniz veya biçimlendirmeniz yeterli. Boyutlarına bakarak doğru bölüme karar verebilirsiniz. Eğer Windows içinde de dosyalarınız var ise diğer diskinize yedeklemeyi unutmayın.

Programlar kopyala çalıştır mantığıyla yeni diskinizde çalışmayabilir, çalışsa bile çökmeler yaşayabilirsiniz. En temiz şekli programları da tekrardan kurmanız olacaktır.

Windows' un olduğu C bölümünde olan dosyalarım da var. Eğer biçimlendirirsem onlar da gitmez mi ?

Silinmesini istemediğiniz dosyaları diğer sürücüye kopyalayın ve Windows olan diski silin.

Oyunlarımın save dosyaları da C bölümündeki Belgelerim klasöründe duruyor. Onları da D bölümüne atarsam yenide yüklediğimde çalışırlar mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…