Format sırasında ayıracağınız yer var dikkat edin kendi dosyalarınızı silmeyin.Ben 240 GB'lık SSD aldım. Buna Windows 10 kurmak istiyorum. SSD'nin harfi şu an (e) C'yi biçimlendirip e sürücüsüne Windows kurmak istiyorum. Windows E'ye kurulur mu C mi olması gerekiyor? Format sırasında sorun çıkarır mı?
Anladım. C diski zaten biçimlendireceğim için o kısımdakiler gitse sorun yok ama D diskinde herhangi bir veri kaybı olmaz değil mi biçimlendirmediğim sürece? Teşekkür ederim.
Anladım. C diski zaten biçimlendireceğim için o kısımdakiler gitse sorun yok ama D diskinde herhangi bir veri kaybı olmaz değil mi biçimlendirmediğim sürece? Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Format sırasında o bölüme herhangi bir işlem yapmadığın sürece veri kaybı olmaz.
Teşekkür ederim.Evet hocam aynen öyle. Format sırasında siz silmediğiniz sürece veri kaybı yaşamazsınız.
O zaman C diskini nasıl biçimlendirecem daha sonra mı biçimlendireyim. Amacım aslında harddik bu şekilde bölünmüş haliyle kalsın sürücü harfinden dolayı sorun çıkmasın.Emin olmıyorsanız format atarken harddiskin kablosunu çıkartın.
Formattan önce,O zaman C diskini nasıl biçimlendirecem daha sonra mı biçimlendireyim. Amacım aslında harddik bu şekilde bölünmüş haliyle kalsın sürücü harfinden dolayı sorun çıkmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.