SSD'ye Windows 10 Pro Kurulumu

temuralituzer

Hectopat
Merhabalar.

Arkadaşlar ben dün 250 GB SSD aldım. Windows HDD'ye yüklü. Ben nasıl format atıp SSD'ye Windows 10 yükleyebilirim, detaylı anlatabilir misiniz?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Disk bölümleme kısmında HDD'de sistem yüklü bölümü silip, SSD'de yeni bölüm oluşturduktan sonra kurulum işlemini yapabilirsiniz.

ben mesela ssd aldım montajını yaptım kabloları vs. taktım kurulum yapıcam ssd yi seçip kurdum hdd dekı wın 10 dosyaları otomatık sılınıyormu bunun adı kurulum ama formattamı oluyor yani anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

ben mesela ssd aldım montajını yaptım kabloları vs. taktım kurulum yapıcam ssd yi seçip kurdum hdd dekı wın 10 dosyaları otomatık sılınıyormu bunun adı kurulum ama formattamı oluyor yani anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Kurulum diski oluşturup önyükleme yaptıktan sonra Windows kurulumu esnasında "Yalnızca Windows'u yükle (gelişmiş)" seçip HDD'de olan Birincil bölüm ve sistem ayrıldı bölümlerini silerek HDD de yüklü olan Windows'u silmiş olursunuz. Bu işlemden sonra SSD'de yeni bölüm oluşturup kurulum yapabilirsiniz.

Merhabalar.

Arkadaşlar ben dün 250 GB SSD aldım. Windows HDD'ye yüklü. Ben nasıl format atıp SSD'ye Windows 10 yükleyebilirim, detaylı anlatabilir misiniz?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu linkten ISO dosyasını indir, en az 8 GB yeri olan (bomboş en az 8 GB bir USB olsa daha iyi) bir USB'ye at, sen onu PC'ne bağlar bağlamaz otomatik olarak Windows kurulumu çıkıyor zaten. Kolay gelsin şimdiden :)

Son düzenleme:
Kurulum diski oluşturup önyükleme yaptıktan sonra Windows kurulumu esnasında "Yalnızca Windows'u yükle (gelişmiş)" seçip HDD'de olan Birincil bölüm ve sistem ayrıldı bölümlerini silerek HDD de yüklü olan Windows'u silmiş olursunuz. Bu işlemden sonra SSD'de yeni bölüm oluşturup kurulum yapabilirsiniz.
teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı