SSD'ye Windows 8.1 nasıl kurulur?

Murat CAY

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni bir bilgisayar aldım ve pek anlamam açıkcası. Sistemi aldığımda FPS şu ankinin ortalama 1.5 katıydı ancak şimdi düştü biraz daha. Sistem geri yükleme yapınca hata veriyor. Ben de format atmak istiyorum ancak bilgim yok pek ve sürekli bir bilgisayarcıya götürmek yerine öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum. Sürücüleri Driver Booster gibi bir program ile yüklemem sorun çıkarır mı bana? Eğer çıkarırsa nasıl yüklemem gerek? Hangisini yükleyeceğimi nereden bulmam gerekli? Bir de bilgisayara format attıktan sonra çerezleri silme vs. gibi programlar yüklemeli miyim? Yüklemem gereken programlar nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kurulumu için;
Windows 8.1 değil Windows 10 kurmalısınız.

Driver Booster ve türevlerini önermiyoruz zira yanlış sürücü kuruyorlar.
Sürücülerinizi, donanımların üreticilerinin sitelerinde bulabilirsiniz.

Cevabın için teşekkür ederim bazı konularda 8.1 daha iyi diyorlar o yüzden onu kurmak istedim ve driverların neler olduğunu nereden öğreneceğim?
Windows kurulumu için;
Windows 8.1 değil Windows 10 kurmalısınız.

Driver Booster ve türevlerini önermiyoruz zira yanlış sürücü kuruyorlar.
Sürücülerinizi, donanımların üreticilerinin sitelerinde bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı