SSD'ye Windows kurarken disk bölünmeli mi?

Twen

Zeptopat
Daha fazla  
Monster Tulpar T7 v20.2 laptop kullanıyorum. Laptopta mevcut 256 GB SSD bulunurken ekstra Samsung 970 EVO Plus 1 TB modelini aldım. Windows 10'u EVO Plus'a kurarken diski bölmeyi düşünüyorum. Sizce diski bölmeli miyim? Performans olarak negatif etkisi olur mu? 2. olarak da sadece Windows için ayıracağım diski kaç GB olarak ayırmalıyım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam Windows'um 256 GB'lık SSD'de kurulu şu an. Windows dosyalarını taşımak yerine format atmayı düşünüyorum. O yüzden Windows'u kurarken de sadece Windows için bir alan oluşturmak istiyorum içerisine oyun vs başka bir dosya atmayacağım. kafamda 200- 250 gb vardı. tahminimce yeterli olur diye düşünüyordum. Öneri almak istedim. Teşekkürler.

Hocam Windows'um 256 GB'lık SSD'de kurulu şu an. Windows dosyalarını taşımak yerine format atmayı düşünüyorum. O yüzden Windows'u kurarken de sadece Windows için bir alan oluşturmak istiyorum içerisine oyun vs başka bir dosya atmayacağım. Kafamda 200- 250 GB vardı. Tahminimce yeterli olur diye düşünüyordum. Öneri almak istedim. Teşekkürler.

Windows 27-28 GB civarında zaten.
Ekstra 10-15GB boş alan bırakmak yeter.
-Eğer bahsettiğiniz gibi, ekstra C'ye birşey kurmayacaksanız.

Ekstra herhangi bir şey kurmayı düşünmüyorum. kuracağım bütün uygulamaları böldüğüm diğer alana koyacağım. Sadece sürücüler vs C'ye kurmayı düşünüyorum.

Ekstra herhangi bir şey kurmayı düşünmüyorum. kuracağım bütün uygulamaları böldüğüm diğer alana koyacağım. Sadece sürücüler vs C'ye kurmayı düşünüyorum.
35Gb yani 35840Mb ayırmanız yeterli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
birde bu videodakini yaparsanız, boşa alanda birikmez.
-Ben şahsen Pcim her açılınca, Açılacak şekilde ayarladım.
Ve böylece hiç bir atık dosyam birikmiyor.
Ayrıca o dosyayı yapınca Önce bir çalıştır, Temizlesin. Sonrada herzaman açıldığında temizlesin ama yine sana bağlı (Videoyu full izle, Dediklerimi anlarsın)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı