Eternal Emilitia Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar ben yeni bir SSD aldım. Markası Netac 240 GB SSD. Ama Windows kurarken açılış ekranına geliyor ve birden mavi ekran veriyor, ben okuyamadan hemen kapanıyor ve yeniden başlatıyor. Ve bunu tekrarlıyor. Bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2022
Arkadaşlar ben yeni bir SSD aldım. Markası Netac 240 GB SSD. Ama Windows kurarken açılış ekranına geliyor ve birden mavi ekran veriyor, ben okuyamadan hemen kapanıyor ve yeniden başlatıyor. Ve bunu tekrarlıyor. Bunu nasıl yapabilirim?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #2 SSD markası güvenli değil sıkıntılı saçma sapan ucuz SSD'lerden. Tez vakitte iade edin. Artı 0 Eksi
KS KS Eternal Emilitia Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #3 ChaosBoost dedi: SSD markası güvenli değil sıkıntılı saçma sapan ucuz SSD'lerden. Tez vakitte iade edin. Genişletmek için tıkla... Şu an iade edemiyorum sıkıntımı çözebilir misiniz? ChaosBoost dedi: SSD markası güvenli değil sıkıntılı saçma sapan ucuz SSD'lerden. Tez vakitte iade edin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunumu. Son düzenleme: 30 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
ChaosBoost dedi: SSD markası güvenli değil sıkıntılı saçma sapan ucuz SSD'lerden. Tez vakitte iade edin. Genişletmek için tıkla... Şu an iade edemiyorum sıkıntımı çözebilir misiniz? ChaosBoost dedi: SSD markası güvenli değil sıkıntılı saçma sapan ucuz SSD'lerden. Tez vakitte iade edin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunumu.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #4 Eternal Emilitia dedi: Çözdüm sorunumu. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü yazarsan aynı sorundan muzdarip arkadaşlara yardım etmiş olursun. Artı 0 Eksi
Eternal Emilitia dedi: Çözdüm sorunumu. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü yazarsan aynı sorundan muzdarip arkadaşlara yardım etmiş olursun.