SSD'ye Windows kurduktan sonra PC'ye HDD eklenebilir mi?

Keenact

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar öncelikle sorum şu; bir sistem topluyorum, sistemime 500 GB bir M.2 SSD almayı planlıyorum. Sistemin sadece M.2 SSD'li biçimde beni bir süre idare edebileceğini düşünüyorum bu yüzden HDD'yi sonradan almaya karar verdim fakat Windows kurulurken bilgisayarın HDD'si olmayacak sonradan HDD'yi eklersem HDD'yi tanımlama gibi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dene olmaz ise büyük ihtimalle BIOS'ta HDD SSD'nin üstünde dir. Yerlerini değiştir.
SSD
HDD
Şeklinde yap. (yer değiştirmek için + ve - tuşları kullanılıyor olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar öncelikle sorum şu; bir sistem topluyorum, sistemime 500 GB bir M.2 SSD almayı planlıyorum. Sistemin sadece M.2 SSD'li biçimde beni bir süre idare edebileceğini düşünüyorum bu yüzden HDD'yi sonradan almaya karar verdim fakat Windows kurulurken bilgisayarın HDD'si olmayacak sonradan HDD'yi eklersem HDD'yi tanımlama gibi bir sorun yaşar mıyım?
Tam benim kafamdasın dostum, başlangıçta 500GB seni çok rahat idare eder, sonradan bir HDD eklemende bir sorun oluşmaz. SSD olarak Samsung 960 EVO M.2 500GB öneririm, amazon.tr'de 500-520Tl gibi bir fiyata satılmakta.

Önceliğin her zaman hız,performans olması gerektiğini düşünen arkadaşsın. Bende alacağım sistemde, M2 SSD ile başlayıp, sonradan 1 TB HDD yada 2 TB HDD ekleme yapacağım. Çünkü, HDD hızları gerçekten düşük bir de sakın sata SSD alma M2 SSD'lerin hızları çok çok yüksek oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı