SSD'ye Windows kurma

LuciferA

Decapat
Daha fazla  
Anakart
asus h97-plus
Merhaba millet. Yeni SSD aldım ve Windows'u ona kurmak istiyorum. 2tane HDD var bir tanesinde Windows kurulu bu HDD'lerdeki bilgiler kesinlikle silinmeden SSD'ye Windows nasıl kuracağım?

Format bölümünde HDD'nizin bölümlerini silmeyince bir şey olmaz. HDD'nin yüklü olduğu Windows'u açıp bölümleri isimlendirip kurulum ekranından karıştırmadan kurulum yapabilirsiniz veya HDD'leri söküp SSD'ye kurulum yaptıktan sonra da takabilirsiniz.

Format bölümünde HDD'nizin bölümlerini silmeyince bir şey olmaz. HDD'nin yüklü olduğu Windows'u açıp bölümleri isimlendirip kurulum ekranından karıştırmadan kurulum yapabilirsiniz veya HDD'leri söküp SSD'ye kurulum yaptıktan sonra da takabilirsiniz.

Rufus'u hallettikten sonra bu işlemi anlatan bir video var mı biraz karışık geliyor o bölüm yanlış yapmak istemiyorum :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Disk klonlama yapmak istemiyorum sadece Windows'u kurmak istiyorum. Yine de teşekkürler.

Hocam siz en iyisi HDD'leri çıkartın sadece SSD takılı kalsın. Ondan sonra kurulum ekranında ilerleyip disk bölümünde ayrılmamış alanın üstüne basıp yeniye basın sonra oluşmuş bölüme kurulumu yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı