SSD'ye Windows kurma

Michael/Scofield

Centipat
Arkadaşlar İncehesap'dan yakın zamanda yeni bir bilgisayar aldım, sistemde SSD olmadığı için onu da başka bir siteden alacağım, fakat İncehesap sistemi Windows deneme sürümü yüklü şekilde gönderiyormuş. Ben UEFI Windows kuracağım için bir USB oluşturmuştum zaten, sorum şu.
İşletim sistemi olan bir bilgisayara BIOS'a girip tekrar UEFI kurulum yapsam bu format olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD montajını yaparsınız. Sonrasında BIOS'tan disk önceliğini SSD diske alırsınız. Daha sonra USB takarsınız açılışta Boot menüsüne girip normal formatlama adımlarını yaparsınız. Disk ekranında deneme sürümü kurulu olan diski sıfırlayıp Windows'u SSD'ye kurarsınız olur biter.

Zaten ayrı bir diske kurmayacak mısınız Windows'u? Kurulum sırasında diskleri biçimlendirebiliyorsunuz.

Windows kurulu gelecek sonra SSD takacağım.
SSD montajını yaparsınız. Sonrasında BIOS'tan disk önceliğini SSD diske alırsınız. Daha sonra USB takarsınız açılışta Boot menüsüne girip normal formatlama adımlarını yaparsınız. Disk ekranında deneme sürümü kurulu olan diski sıfırlayıp Windows'u SSD'ye kurarsınız olur biter.

FreeDOS'a Windows yükler gibi yani değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı