SSD'ye Windows kurup HDD'deki Windows'u Silmek

Onur_9911

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Ben şu anda 1 TB Harddisk kullanıyorum ve 240 GB'lık bir SSD satın aldım. Birkaç gün sonra gelecek. SSD geldiğinde içine Windows'u kuracağım.
1)Harddiskimin içindeki diğer Windows'u silebilir miyim?
2)Harddiskimin içindeki oyunları ve uygulamaları kullanmaya devam edebilir miyim?
Teşekkürler.

Anladım,peki SSD'ye Windows'u kurduktan sonra msconfig-önyükleme kısmından harddiskimdeki kullanılmayan Windows'u tamamen silebileceğimizi söyleyen bir video gördüm bu mümkün müdür?

Tekrardan merhaba,
Bugün 1 TB harddiskimi temizledim silmemem gereken 2 oyun harici neredeyse bütün her şeyi sildim. Şu an harddiskimde 216 GB kullanılan alan mevcut. Gelecek olan SSD 240 GB ve sistem üzerinde 223 GB gibi bir depolama alanı sunuyor. Ben sistem klonlama tekniği ile harddiski SSD'ye aktarırsam bir anda neredeyse tamamını doldurursam bir sorun çıkar mı SSD zarar görür mü?
(Tabii aktarma işleminden sonra harddiskime format atıp 2 oyunu tekrar harddiske geri alacağım böylece harddiskteki Windows'u kökten silmiş olacağım ve SSD'de tekrardan yer açılacak.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı