SSD'ye Windows nasıl kurulur?

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Arkadaşlar yeni bir SSD aldım fakat sorularım var.
1- Bu SSD'yi ablam için aldım. Ablamın sadece 1 tane HDD'si var. Windows HDD'ye yüklü ve ablamın çok önemli dosyaları HDD'de. Bu SSD'yi sadece Windows'u kurmak için kullanacağız. Nasıl yapacağız bunu?
2- Bu SSD'ye Windows'u nasıl kuracağım? Windows'u nereden kuracağımı biliyorum fakat içine nereden nasıl yükleyeceğim?

1- bu SSD'yi ablam için aldım. Ablamın sadece 1 tane HDD'si var. Windows HDD'ye yüklü ve ablamın çok önemli dosyaları HDD'de. Bu SSD'yi sadece Windows'u kurmak için kullanacağız. Nasıl yapacağız bunu?
2- bu SSD'ye Windows'u nasıl kuracağım? Windows'u nereden kuracağımı biliyorum fakat içine nereden nasıl yükleyeceğim?

HDD çıkar SSD tak SSD'ye Windows'u kur sonra HDD taşıma kutuları var USB ile bağlayabiliyorsun öyle kullan.

1- Bu SSD'yi ablam için aldım. Ablamın sadece 1 tane HDD'si var. Windows HDD'ye yüklü ve ablamın çok önemli dosyaları HDD'de. Bu SSD'yi sadece Windows'u kurmak için kullanacağız. Nasıl yapacağız bunu?
2- Bu SSD'ye Windows'u nasıl kuracağım? Windows'u nereden kuracağımı biliyorum fakat içine nereden nasıl yükleyeceğim?

Bu video yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam kurulumu biliyorum fakat nereden kuracağım onu bilmiyorum. Yani Bilgisayarda Windows varken nasıl Windows kuaracağım?

Hocam kurulumu biliyorum fakat nereden kuracağım onu bilmiyorum. Yani bilgisayarda Windows varken nasıl Windows kuaracağım?

O zaman bu videoyu izleyin. Size yardımcı olacaktır.

Hocam format ekranında disk seçenekleri gelince HDD de kayıtlı olan sadece sistem dosyalarını silin. Daha sonra taktığınız SSD üzerinden kuruluma devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı