Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 İyi sosyaller. Fedora kurmak istiyorum ama SATA moddaki SSD'yi AHCI moduna almam gerek. Yanına Windows da kuracağım. Her şey silinir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023
İyi sosyaller. Fedora kurmak istiyorum ama SATA moddaki SSD'yi AHCI moduna almam gerek. Yanına Windows da kuracağım. Her şey silinir mi?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 22 Ocak 2023 #2 Demorlius dedi: İyi sosyaller. Fedora kurmak istiyorum ama SATA moddaki SSD'yi AHCI moduna almam gerek. Yanına Windows da kuracağım. Her şey silinir mi? Genişletmek için tıkla... Fedora kurmanız için SATA modunu AHCI yapmanız gerekmiyor ki? Artı 0 Eksi
Demorlius dedi: İyi sosyaller. Fedora kurmak istiyorum ama SATA moddaki SSD'yi AHCI moduna almam gerek. Yanına Windows da kuracağım. Her şey silinir mi? Genişletmek için tıkla... Fedora kurmanız için SATA modunu AHCI yapmanız gerekmiyor ki?
KS KS Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 222744 dedi: Fedora kurmanız için SATA modunu AHCI yapmanız gerekmiyor ki? Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle bir sorun var diski görmüyor 2 şey deneyeceğim. 1 AHCI moda almak 2.driverlari test etmek. Artı 0 Eksi
222744 dedi: Fedora kurmanız için SATA modunu AHCI yapmanız gerekmiyor ki? Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle bir sorun var diski görmüyor 2 şey deneyeceğim. 1 AHCI moda almak 2.driverlari test etmek.