Çözüldü SSD'yi dolduran veri nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

koraex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir bilgisayarımda o kadar uygulama olmasa da sahip olduğum 512 GB alanın neredeyse tamamının dolu olması epey ilginç geliyor. Bu yüzden buraya danışmayı düşündüm. Sorun şu ki attığım resimde de görüldüğü gibi D diskimde pek bir şey olmamasına rağmen 281 GB'nin yaklaşık 267 GB'si kullanılıyor. Bunun sebebi nedir?

Eki Görüntüle 2523073

Bu attığım resim D diskimdeki dosyaları gösteriyor. Sadece bunlar var, fakat alan konusuna gelince:

1751145442625.png

Bununla karşılaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1751145274532.png
    1751145274532.png
    18,9 KB · Görüntüleme: 36
Çözüm
Hocam galiba sistemim her pazar yedeklenmeye ayarlıymış sorun bu olabilir mi? Ayrıca Windows Yedekleme kısmından nasıl sileceğimi anlamadım,denetim masasından mı sileyim? Hangisini öneriyorsanız nasıl sileceğimi anlatabilir misiniz rica etsem?
Evet sorun bundan kaynaklanıyor. Eğer kullanıyorsanız açık kalabilir ancak düzenli olarak eski dosyaları silmek isteyebilirsiniz.

Windows 10 kullandığınızı fark etmedim, evet denetim masasından silebilirsiniz.

Uğraşmak istemiyorsanız gördünüz klasörü direkt silmek de bir seçenek ancak ben silince sistem buga girmişti.

Az önce sildik ve bir soruna sebep olmadı. Silebilirsiniz.
WizTree ya da DiskTree ile diskinizi indekslemeyi dener misiniz?
WizTree yüklemeyi denediğimde download tuşuna bastığımda şu hatayı alıyorum:
1751145920633.png

O yüzden bir de DiskTree deneyeceğim.

WizTree yüklemeyi denediğimde download tuşuna bastığımda şu hatayı alıyorum:
1751145920633.png

O yüzden bir de DiskTree deneyeceğim.
Hocam DiskTree bulamadım TreeSize indireyim mi?

WizTree ya da DiskTree ile diskinizi indekslemeyi dener misiniz?
1751146451494.png

Son düzenleme:
Virüsten değil gibi. Resime baksanıza 180 küsür GB yedekleme dosyası var.
Hocam galiba sistemim her pazar yedeklenmeye ayarlıymış sorun bu olabilir mi? Ayrıca Windows Yedekleme kısmından nasıl sileceğimi anlamadım,denetim masasından mı sileyim? Hangisini öneriyorsanız nasıl sileceğimi anlatabilir misiniz rica etsem?

Evet sorun bundan kaynaklanıyor. Eğer kullanıyorsanız açık kalabilir ancak düzenli olarak eski dosyaları silmek isteyebilirsiniz.

Windows 10 kullandığınızı fark etmedim, evet denetim masasından silebilirsiniz.

Uğraşmak istemiyorsanız gördünüz klasörü direkt silmek de bir seçenek ancak ben silince sistem buga girmişti.

Az önce sildik ve bir soruna sebep olmadı. Silebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı