SSD'yi ne dolduruyor?

Ged

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda neyin bu kadar yer kapladığını anlayamıyorum. Windows hariç 446 GB boş alanım var oyun olarak sadece 40GB'lık FIFA21 ve LoL tarzı 3-5GB'lık küçük oyunlar var. Dosya olarak da o kadar ağır dosyalar yok buna rağmen sadece 181GB boş yerim var. Bu geriye kalan 250GB alanı ne dolduruyor nasıl görebilirim? Denetim Masası'ndan bakıyorum doğru düzgün kaplanan alan gözükmüyor. Nereden bakmalıyım buna?

Arkadaşlar bilgisayarımda neyin bu kadar yer kapladığını anlayamıyorum. Windows hariç 446 GB boş alanım var oyun olarak sadece 40GB'lık FIFA21 ve LoL tarzı 3-5GB'lık küçük oyunlar var. Dosya olarak da o kadar ağır dosyalar yok buna rağmen sadece 181GB boş yerim var. Bu geriye kalan 250GB alanı ne dolduruyor nasıl görebilirim? Denetim Masası'ndan bakıyorum doğru düzgün kaplanan alan gözükmüyor. Nereden bakmalıyım buna?

Treesize diye bir uygulama var ücretsiz çok yararlı PCdeki her şeyin ne kadar yer kapladığını gösteriyor.

Ayarlar - Depolama

Buradan görebilirsiniz. Bu arada o FİFA'nın sadece indirmesi 40GB decompress ile son kurulum 70GByi bile aşabilir. LoL de 15GB bir alan kaplıyor. İndirme boyutu kandırmasın sizi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı