SSD'yi RAM olarak kullanma

Ayhankazgın14

Decapat
Selamlar az önce YouTube'da ana sayfama böyle bir video düştü. Sanırsam SSD yoluyla RAM'i arttırıyorlarmış. Benim de RAM'im 4 GB artık çok kasıyor YouTube'da bile ara sıra birkaç saniyeliğine siyah ekran alıyorum + Windows 10 kullanıyorum :( . Bu dedikleri "SSD ile nasıl RAM'i arttırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar az önce YouTube'da ana sayfama böyle bir video düştü. Sanırsam SSD yoluyla RAM'i arttırıyorlarmış. Benim de RAM'im 4 GB artık çok kasıyor YouTube'da bile ara sıra birkaç saniyeliğine siyah ekran alıyorum + Windows 10 kullanıyorum :( . Bu dedikleri "SSD ile nasıl RAM'i arttırabilirim?

İşine yaramaz bence. Çünkü RAM'lerin pahalı olma nedeni öncelikle aşırı hızlı çalışması. Fakat SSD o kadar hızlı değil. Full verim alamazsın kısacası.

Fiziksel bellek arttıramazsın. Ancak sanal bellek arttırabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı