Laptopum için SSD ve CD-ROM'u HDD girişi yapan bir aparat almıştım, bilgisayarın içini açmadan önce SSD'yi önce kızakta denemek istedim ve SSD'yi kızağa takarken bayağı sert itmem gerekti takarken çıkarttığım zaman pinlerde bir sorun yoktu gördüğüm kadarıyla, sizce bir şey olmuş mudur? SSD Samsung EVO 870.
Laptopum için SSD ve CD-ROM'u HDD girişi yapan bir aparat almıştım, bilgisayarın içini açmadan önce SSD'yi önce kızakta denemek istedim ve SSD'yi kızağa takarken bayağı sert itmem gerekti takarken çıkarttığım zaman pinlerde bir sorun yoktu gördüğüm kadarıyla, sizce bir şey olmuş mudur? SSD Samsung EVO 870.
Bende ilk takarken zorlanmıştım hatta SSD'im kızağa küçük geldiği için üstten boşluk bırakarak vidalamam gerekmişti. Sorun olduğunu sanmıyorum.
SSD'ye Windows kurduktan sonra CrystalDiskMark'tan hızlarına, HD Tune Pro'dan hata ve sağlık durumuna bakın garantiye almak için ne olur ne olmaz.
About CrystalDiskMark CrystalDiskMark is a simple disk benchmark software. Download Standard Edition Aoi Edition Shizuku Edition System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture x86/x64/ARM64 Key Features Important Notice -> FAQ U...