Nenopat Hectopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #11 Windst dedi: Canım Kaspersky'im (!) Bu arada ''Kespersky'' değil, ''Kaspersky''. Genişletmek için tıkla... Adam Kaspersky diyor, Başka bir şey demiyor Bana hep önerdin de Panda Antivirüs alacağım gibi.
Windst dedi: Canım Kaspersky'im (!) Bu arada ''Kespersky'' değil, ''Kaspersky''. Genişletmek için tıkla... Adam Kaspersky diyor, Başka bir şey demiyor Bana hep önerdin de Panda Antivirüs alacağım gibi.
Onur Bey Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 638 Yer İzmir 10 Ekim 2015 #12 Nenopat dedi: Adam Kaspersky diyor, Başka bir şey demiyor Bana hep önerdin de Panda Antivirüs alacağım gibi. Genişletmek için tıkla... Panda da kullandım. Fakat parasını hakeden en iyi antivirüs yazılımı kesinlikle Kaspersky. Evet Kaspersky.
Nenopat dedi: Adam Kaspersky diyor, Başka bir şey demiyor Bana hep önerdin de Panda Antivirüs alacağım gibi. Genişletmek için tıkla... Panda da kullandım. Fakat parasını hakeden en iyi antivirüs yazılımı kesinlikle Kaspersky. Evet Kaspersky.