Sistemim Lenovo Y510P. SSHD'min şu ana kadar toplam çalışma süresini bulmak istiyorum. Bunu hesaplayan programlar hangileridir? Berhudar ve şen olasınız.
Ne düşünüyorsun? Ne demek bunlar?HD Tune indir. Health kısmında "Power on hours count" yazıyor. Yan tarafında data kısmından görebilirsin.
Evet SSHD Seagate marka. Seatools indirip test yapacağım. Teşekkür ediyorum.HDD 773 gün çalışmış ayrıca önbellek hatası var. HDD galiba Seagate? Seagate ise Seatools indirip SMART testi yapın. Sonuç kötü çıkarsa önemli verileri hemen yedekleyin.
773 gün çalıştığı nerede yazıyor?HDD 773 gün çalışmış ayrıca önbellek hatası var. HDD galiba Seagate? Seagate ise Seatools indirip SMART testi yapın. Sonuç kötü çıkarsa önemli verileri hemen yedekleyin.
18562 saat yazıyor en başta size dediğim yerde. O da arkadaşın dediği güne eşit.Evet SSHD Seagate marka. Seatools indirip test yapacağım. Teşekkür ediyorum.
773 gün çalıştığı nerede yazıyor?
Hmm anladım. Teşekkürler.18562 saat yazıyor en başta size dediğim yerde. O da arkadaşın dediği güne eşit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.