SSL Mobilde Güvensiz Gözüküyor

SerdarSen

Picopat
Arkadaşlar Merhaba,

Bir websitem var SSL, kurulumu yapıldı, WordPress adresi düzeltildi ve masaüstünde açtığımda site tamamen güvenli görünüyor ama mobili açtığımda aşağıdaki gibi üçgen işareti çıkıyor, uzantıya baktığımda HTTPS olarak görüyorum ancak bir türlü kilit işareti gelmiyor. Sadece mobilde olduğu için durumu çözemedim. Var mı yardımcı olabilecek?

78572.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız ben kendi tarayıcım üzerinde de açtığımda güvenli değil uyarısı alıyorum.

Bende SSL sertifikası var gözüküyor.

Arkadaşlar merhaba,

Bir websitem var SSL, kurulumu yapıldı, WordPress adresi düzeltildi ve masaüstünde açtığımda site tamamen güvenli görünüyor ama mobili açtığımda aşağıdaki gibi üçgen işareti çıkıyor, uzantıya baktığımda HTTPS olarak görüyorum ancak bir türlü kilit işareti gelmiyor. Sadece mobilde olduğu için durumu çözemedim. Var mı yardımcı olabilecek?

Eki Görüntüle 782920

Lets enCrypt'mi kullandın? Servis sağlayıcına ticket aç.

Bende SSL sertifikası var gözüküyor.

Lets enCrypt'mi kullandın? Servis sağlayıcına ticket aç.
Valla Natro'dan aldım tüm kurulum adımlarını takip ettim, wordpress'e https olarak ekledim, cache'leri temizledim jenerik yapıalcak aklıma başka birşey gelmiyor.
Peki ayarları tam olarak yaptınız mı?
Eki Görüntüle 783855
Yani tam olarak doğru mu?
Yaptım evet , bir kaç kez kontrol ettim, sertifika ile ilgilide bir problem yok görünüyor. Bende masa üsrü aşağıdaki gibi görünüyor.
1608127320105.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı