AKADAG
Hectopat
Nereden ayarladınız hostingi?
Hocam ücretsiz hosting olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle indirim kodlarından falan yararlandı.
Nereden ayarladınız hostingi?
Şuan benden E-posta seçmemi istedi, seçtim. Oraya mail göndermişler doğrulama için. Fakat bu benim E-postam değil nasıl doğrulayacam? (benden orada bikaç E-posta adresinden birini seçmemi istedi ve hiçbiri benim değil...Aşağıdaki site sayesinde ücretsiz SSL alabilirsiniz.
SSL For Free - Free SSL Certificates in Minutes
Free SSL certificates issued in less than a minute, for one or multiple domains, supporting wildcards and ACME with tutorials.www.sslforfree.com
Satın alırsaniz daha güzel ve sağlıklı olacaktır bedavaya pek bir özelliği olmaz.
Hocam ücretsiz hosting olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle indirim kodlarından falan yararlandı.
Şu an benden e-posta seçmemi istedi, seçtim. Oraya mail göndermişler doğrulama için. Fakat bu benim e-postam değil nasıl doğrulayacağım? (Benden orada birkaç e-posta adresinden birini seçmemi istedi ve hiçbiri benim değil...
![]()
Free Web Hosting with PHP and MySQL
Completely free website hosting with PHP, MySQL and no ads on your site!infinityfree.net
Orada yazan E-postayı oluşturmam mümkün değil. @gmail ile bitmiyor.O zaman oluşturun.
Kurduğunuz sitede zaten bedava SSL hizmeti var.Şuan benden E-posta seçmemi istedi, seçtim. Oraya mail göndermişler doğrulama için. Fakat bu benim E-postam değil nasıl doğrulayacam? (benden orada bikaç E-posta adresinden birini seçmemi istedi ve hiçbiri benim değil...
![]()
Free Web Hosting with PHP and MySQL
Completely free website hosting with PHP, MySQL and no ads on your site!infinityfree.net
Tamam da, CSR ve anahtarı aldıktan sonra ne yapmalıyım?Kurduğunuz sitede zaten bedava SSL hizmeti var.
Website maili oluşturulmuş, gitmek için tıklayın diyor. Giriş ekranı çıkıyor. Bilgilerimden %100 emin olarak giriyorum ama oturum açılamadı hatası alıyorum. Diğer 2 yöntemde şunlar:Tamam işte hostingden web site maili oluştur.
Panele girip oraya CSR ve anahtarı yazacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.