SSL Sertifikası Oluşturma

Aşağıdaki site sayesinde ücretsiz SSL alabilirsiniz.

Satın alırsaniz daha güzel ve sağlıklı olacaktır bedavaya pek bir özelliği olmaz.
Şuan benden E-posta seçmemi istedi, seçtim. Oraya mail göndermişler doğrulama için. Fakat bu benim E-postam değil nasıl doğrulayacam? (benden orada bikaç E-posta adresinden birini seçmemi istedi ve hiçbiri benim değil...
Hocam ücretsiz hosting olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle indirim kodlarından falan yararlandı.

Şu an benden e-posta seçmemi istedi, seçtim. Oraya mail göndermişler doğrulama için. Fakat bu benim e-postam değil nasıl doğrulayacağım? (Benden orada birkaç e-posta adresinden birini seçmemi istedi ve hiçbiri benim değil...

O zaman oluşturun.

Şuan benden E-posta seçmemi istedi, seçtim. Oraya mail göndermişler doğrulama için. Fakat bu benim E-postam değil nasıl doğrulayacam? (benden orada bikaç E-posta adresinden birini seçmemi istedi ve hiçbiri benim değil...

Kurduğunuz sitede zaten bedava SSL hizmeti var.

Tamam işte hostingden web site maili oluştur.

Panele girip oraya CSR ve anahtarı yazacaksınız.
Website maili oluşturulmuş, gitmek için tıklayın diyor. Giriş ekranı çıkıyor. Bilgilerimden %100 emin olarak giriyorum ama oturum açılamadı hatası alıyorum. Diğer 2 yöntemde şunlar:
ya ftp ye istediği dosyaları atacam.
ya da
DNS Cname ekleyecem istediği bilgileri.
ftp yi denedim, klasör açmak isteyince şu hatayı veriyor "550 Can't create directory: Permission denied"
sonra siteye girip DNS Cname eklemek istedim.
girdim hesabıma, ekle ye basıyorum, buton çalışmıyor. (bunları 10-15 keredir deniyorum.)
Düzenleme:
siteye çok verdiğim uğraşlar sayesinde SSL alabildim. Artık yeşil kilit😀

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı