SSN alınır mı?

721x

Hectopat
Daha fazla  
SSN command Quadro whey almak istiyorum ama kendilerine yazdığım da hammade bilgisini gizlilik sebebiyle paylaşamadıklarını, WhatsApp hattından iletişime geçersem analiz raporlarını paylaşabileceklerini belirttiler.

Kullanan varsa memnun mu? Tavsiye ediyor musunuz?

SSN command Quadro whey almak istiyorum ama kendilerine yazdığım da hammade bilgisini gizlilik sebebiyle paylaşamadıklarını, WhatsApp hattından iletişime geçersem analiz raporlarını paylaşabileceklerini belirttiler.

Kullanan varsa memnun mu? Tavsiye ediyor musunuz?

Kullandınız mı hocam.

Hocam dün geldi.
3 defa kullandım toplamda.
Ocean ile karşılaştırmam gerekirse hem içimi daha rahat hem de sindirimi daha kolay geldi bana. Ama Ocean da önde olan bir özelliği sahip o da aroma yoğunluğu biraz daha önde.

Yani eğer aroma kalitesi bakımından size tat yoğunluğu lazımsa Ocean.
Ama hem içimi rahat hem de sindirimi yormayan cinsten ve ekonomik olsun derseniz SSN.

Ek olarak da amino asit değerleri karşılaştırıldığında SSN yine daha önce.

Ama şunu da söyleyeyim SSN aldınız mı tek değil 2 aroma alın ve biri muz ya da çilek ve diğeri de çikolata ya da bisküvili olsun ki sizi baymasın.

Hocam dün geldi.
3 defa kullandım toplamda.
Ocean ile karşılaştırmam gerekirse hem içimi daha rahat hem de sindirimi daha kolay geldi bana. Ama ocean da önde olan bir özelliği sahip o da aroma yoğunluğu biraz daha önde.

Yani eğer aroma kalitesi bakımından size tat yoğunluğu lazımsa ocean.
Ama hem içimi rahat hem de sindirimi yormayan cinsten ve ekonomik olsun derseniz SSN.

Ek olarak da amino asit değerleri karşılaştırıldığında SSN yine daha önce.

Ama şunu da söyleyeyim SSN aldınız mı tek değil 2 aroma alın ve biri muz ya da çilek ve diğeri de çikolata ya da bisküvili olsun ki sizi baymasın.

Hocam özetlemeniz için teşekkür ederim. Bende 70 servislik çikolatalı aldım yarın gelecek umarım tek aroma almakla hata yapmamışımdır. Biraz daha cep yakmaması için SSN tercihim ettim bakalım umarım aldığıma değmiştir.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

Bu arada ben elimdeki Ocean bitince bisküvili SSN alıcam ek olarak ama Hiqda da indirim var.

Bu arada Chatgpt ile olan konuşmamdan bir kesit paylaşayım eğer sizde bir adet daha protein tozu alacaksanız yol göstermesi adına.

Hammadde ve Yerel Üretim Konusu
Protein tozlarının hammadde menşei konusu, birçok sporcu için önemlidir.
HIQ (Yurt Dışı Hammadde): Birçok firma, özellikle Avrupa/ABD menşeli hammaddelerin daha sıkı kalite standartlarına tabi tutulduğu ve daha saf olduğu algısıyla bunu pazarlar. Bu durum, fiyatın yüksek olmasının nedenlerinden biridir.

SSN (Yerel Hammadde): Yerel hammaddelerden (peynir altı suyu) üretilen protein tozları, yerel süt ürünlerinin kalitesine bağlıdır. Yerel olması, otomatikman kötü olduğu anlamına gelmez. Türkiye'deki süt endüstrisi oldukça gelişmiştir ve iyi bir tesis, yerel hammaddeden de yüksek kaliteli protein tozu üretebilir.
Sizin de belirttiğiniz gibi, "mutlaka yurt dışı hammadde" şartı gerekmez. Önemli olan, protein kalitesi (amino asit profili) ve fiyat-performans dengesidir.

Nihai Öneri
Kıyaslama sonuçlarına ve fiyatlara baktığımızda, SSN Command Quadro Whey genel olarak daha avantajlı bir seçim gibi görünmektedir.

SSN'yi Tercih Etmelisiniz, Çünkü:
Üstün Fiyat/Performans: HIQ'nun %50'ye yakın daha ucuz olması, bu ürünü çok daha ulaşılabilir kılıyor. Aynı miktarda protein (24g) alırken ciddi bir maliyet tasarrufu sağlarsınız.
Daha İyi Amino Asit Profili: Kritik BCAA'lar (özellikle Lösin) ve Glutamik Asit değerleri SSN'de daha yüksektir. Bu, kas gelişimi ve toparlanma için doğrudan önemlidir.
Ek Zenginleştirme: Arjinin, Alanin ve Taurin gibi ek amino asitler, formülü çeşitlendirerek genel performansa küçük destekler sunar.

HIQ'yu Tercih Etmelisiniz, Eğer:
Diyet Sıkılığınız Yüksekse: Çok daha düşük karbonhidrat ve yağ içeriği (yaklaşık 3 kat daha az), eğer çok katı bir diyet veya definasyon dönemindeyseniz, küçük bir avantaj sağlayabilir.
Yüksek Ek Glutamin Şartsa: Eğer toparlanma için ekstra yüksek dozda (2 g) glutamin sizin için kritik bir öncelikse. (Ancak bu durumda bile, SSN'yi alıp aradaki fiyat farkıyla ayrı bir saf glutamin takviyesi alarak hem daha fazla glutamin hem de toplamda daha fazla BCAA elde edebilirsiniz.)

Özetle, aradaki 800 TL'lik fiyat farkı ve SSN'nin daha iyi görünen temel amino asit profili göz önüne alındığında, şu an için en mantıklı ve ekonomik tercih SSN Command Quadro Whey olacaktır.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

Bu arada ben elimdeki ocean bitince bisküvili SSN alacağım ek olarak ama HIQ'da da indirim var.

Bu arada ChatGPT ile olan konuşmamdan bir kesit paylaşayım eğer sizde bir adet daha protein tozu alacaksanız yol göstermesi adına.

Ham madde ve yerel üretim konusu.
Protein tozlarının ham madde menşei konusu, birçok sporcu için önemlidir.
HIQ (yurt dışı ham madde): Birçok firma, özellikle Avrupa/ABD menşeli hammaddelerin daha sıkı kalite standartlarına tabii tutulduğu ve daha saf olduğu algısıyla bunu pazarlar. Bu durum, fiyatın yüksek olmasının nedenlerinden biridir.

SSN (yerel ham madde): Yerel hammaddelerden (peynir altı suyu) üretilen protein tozları, yerel süt ürünlerinin kalitesine bağlıdır. Yerel olması, otomatikman kötü olduğu anlamına gelmez. Türkiye'deki süt endüstrisi oldukça gelişmiştir ve iyi bir tesis, yerel hammaddeden de yüksek kaliteli protein tozu üretebilir.
Sizin de belirttiğiniz gibi, "mutlaka yurt dışı ham madde" şartı gerekmez. Önemli olan, protein kalitesi (amino asit profili) ve fiyat-performans dengesidir.

Nihai öneri.
Kıyaslama sonuçlarına ve fiyatlara baktığımızda, SSN command Quadro whey genel olarak daha avantajlı bir seçim gibi görünmektedir.

SSN'yi tercih etmelisiniz, çünkü:
Üstün Fiyat/Performans: HIQ'nun %50'ye yakın daha ucuz olması, bu ürünü çok daha ulaşılabilir kılıyor. Aynı miktarda protein (24G) alırken ciddi bir maliyet tasarrufu sağlarsınız.
Daha iyi amino asit profili: Kritik BCAA'lar (özellikle lösin) ve glutamik asit değerleri SSN'de daha yüksektir. Bu, kas gelişimi ve toparlanma için doğrudan önemlidir.
Ek zenginleştirme: Arjinin, alanin ve taurin gibi ek amino asitler, formülü çeşitlendirerek genel performansa küçük destekler sunar.

HIQ'yu tercih etmelisiniz, eğer:
Diyet sıkılığınız yüksekse: Çok daha düşük karbonhidrat ve yağ içeriği (yaklaşık 3 kat daha az), eğer çok katı bir diyet veya definasyon dönemindeyseniz, küçük bir avantaj sağlayabilir.
Yüksek ek glutamin şartsa: Eğer toparlanma için ekstra yüksek dozda (2 g) glutamin sizin için kritik bir öncelikse. (ancak bu durumda bile, SSN'yi alıp aradaki fiyat farkıyla ayrı bir saf glutamin takviyesi alarak hem daha fazla glutamin hem de toplamda daha fazla BCAA elde edebilirsiniz.)

Özetle, aradaki 800 TL'lik fiyat farkı ve SSN'nin daha iyi görünen temel amino asit profili göz önüne alındığında, şu an için en mantıklı ve ekonomik tercih SSN command Quadro whey olacaktır.

HIQ bence hep abartılan bir marka olmuştu. Fiyatlarda ki uçukluklar olsun ChatGPT'nin de dediği gibi değerlede düşüklükler olsun SSN gerçekten avantajlı bir seçenek olmuş. Cevaplarınız ve yardımınız için teşekkür ederim. İkimize de hayırlı olması dileğiyle :)

HIQ bence hep abartılan bir marka olmuştu. Fiyatlarda ki uçukluklar olsun ChatGPT'nin de dediği gibi değerlede düşüklükler olsun SSN gerçekten avantajlı bir seçenek olmuş. Cevaplarınız ve yardımınız için teşekkür ederim. İkimize de hayırlı olması dileğiyle :)

SSN çikolatalı az önce elime ulaştı. İçimi rahat tadı da idare ederdi fakat kapağında korunması için olan beyaz kağıt açıktı ve bana hiç 70 servislik gibi gelmedi. İlk defa bu kadar büyük bir toz alıyorum belki de ondan dolayıdır bilmiyorum ama genel olarak idare eder. Bigjoy gibi markalara 3000 TL ödemektense alıp kullanılabilir beklentiyi karşılayacaktır.

Son düzenleme:
Hocam hayırlı olsun bol verimli günler dilerim.

Tat konusunda biraz zayıf ama sindirimi oldukça rahat ama hassas tartı varsa mutlaka tartın.

Bu arada koruma kağıdı açık olması biraz şanssızlık olmuş ama mutlaka firmaya mail atıp durumu bildirin.
Muhtemelen sorun olmaz ama siz yine de firmayı bilgilendirin.

Bende bu ay bitmeden bisküvili olanı alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı