ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 8 Eylül 2022 #1 SSD veya HDD modeli ST1000DM003 Arkadaşlar, hard disk bilgisayara takılıyken BIOS görüyor fakat Windows görmüyor. Çözümü nedir? Aygıt Yöneticisi, disk yönetimi vs. her şeyi denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
Arkadaşlar, hard disk bilgisayara takılıyken BIOS görüyor fakat Windows görmüyor. Çözümü nedir? Aygıt Yöneticisi, disk yönetimi vs. her şeyi denedim.
Cango34 Megapat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 476 Çözümler 1 Yer İstanbul 9 Eylül 2022 #2 Herhangi bir partition programı ile bakın, diski algılıyor mu, yoksa disk büyük ihtimalle bozulmuştur. Seagate'ler de kronik firmware sorunu olabilir. Artı 0 Eksi
Herhangi bir partition programı ile bakın, diski algılıyor mu, yoksa disk büyük ihtimalle bozulmuştur. Seagate'ler de kronik firmware sorunu olabilir.
KS KS ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 9 Eylül 2022 #3 Cango34 dedi: Herhangi bir partition programı ile bakın, diski algılıyor mu, yoksa disk büyük ihtimalle bozulmuştur. Seagate'ler de kronik firmware sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam biostan sata 2 yi devre dışı bıraktım. Yoksa bilgisayar açılmıyor. O harddiskten dolayı. Sata 2 yi devre dışı bırakmadan açıldığında ise harddisk gözükmüyor. Şimdi minitool Partition wizardı indirdim ve disk yine gözükmüyor. Son düzenleme: 9 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Cango34 dedi: Herhangi bir partition programı ile bakın, diski algılıyor mu, yoksa disk büyük ihtimalle bozulmuştur. Seagate'ler de kronik firmware sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam biostan sata 2 yi devre dışı bıraktım. Yoksa bilgisayar açılmıyor. O harddiskten dolayı. Sata 2 yi devre dışı bırakmadan açıldığında ise harddisk gözükmüyor. Şimdi minitool Partition wizardı indirdim ve disk yine gözükmüyor.