Stabil Olan Linux Dağıtımı Tavsiyesi

@BilgisayarMeraklısı Yazdıklarımdan bir anlam çıkaramadıysanız sizin de bilgisayar dünyasına çok yabancı olduğunuzu ve sıradan tıklama işlemleri dışında etliye sütlüye karışmayan biri olduğunuzu düşünüyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tam da bu işte.

Hiçte yabancı değilim, iyi bilirim bilgisayarları. Linux hoşuma gitmiyor ondan. Bu arada ben oyun oynuyorum, Linux'ta oyun desteği az. Konuyu kapatabilir misiniz acaba?

@MF

@BilgisayarMeraklısı Çelişkilerinizle hayatınızda başarılar. 8 yıllık Linux kullanıcısıyım. Bilgisayardan anlamak Oyun oynayabilmek, internette gezebilmek değildir. Linux'un oyun desteğinin az olmasının sebebi oyuna ayıracak boş vaktimizin olmamasından dolayı, gereksiz bir destek olacak.

Chipset o derecede olamaz ama yinede sorayım dedim, ayrıca açıklarımı araştırdığın için kendinden utanman gerekir. @I3eyaz

Sizede Linux işletim sistemiyle başarılar, Windows 10 candır.

Açıklarını aramadım, bir konuda olan çelişkilerini yazdım. Bende windows 10 kullanıyorum. Sen tüketicisin Farkın bu.

Linux Mint tavsiye ederim. En kullanıcı dostu olan dağıtımdır bence. Kullanımı çok kolay ve stabil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…