Stabil sistem

Tamamdır açıyorum ama korkuyorum birazda bu 5. sistem değişikliği

Dostum sen doğru sistemi al da yeter ki, istersen 10. sistem değişikliği olsun sorun değil
Doğru kararı verdin sanırım en sonunda i5 6400 + GTX 960 (veya R9 380) seni 4-5 sene değil, düzgün kullanırsan 8-10 sene bile idare eder

Ekran kartı olarak 380x almalısın. Gtx 960 tan %25 daha performanslı. Aradaki fiyat farkına değer mi diye sormuşun %25 az değil. Kesinlikle değer

Ekran kartı olarak 380x almalısın. GTX 960 tan %25 daha performanslı. Aradaki fiyat farkına değer mi diye sormuşun %25 az değil. Kesinlikle değer
r9 380x nasıl oluyor da %25 fark atıyor ? Siz GTX 960'ın 2 GB modeli ile kıyasladınız herhalde. 960'ın bir de 4GB modeli var.

GTX 960'ın 4GB'lık modelini alırsa r9 380 modelini çok aratmaz. Çok fazla fark olmamasına karşın aralarında, NVIDIA sürücü desteği konusunda bence AMD'den önde dolayısıyla kartlarının daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.

Technopat'ın r9 380x incelemesinin son kısmında söylenmişti.

Bence de GTX 960 alsın ama R9 380 alsa bile yinede pişman olmaz. AMD'nin ekran kartları F/P ürünüdür. İhtiyaca göre seçilmeli tabi arada 5-10 FPS fark vardır anca

Bence de GTX 960 alsın ama R9 380 alsa bile yinede pişman olmaz. AMD'nin ekran kartları F/P ürünüdür. İhtiyaca göre seçilmeli tabi arada 5-10 FPS fark vardır anca
Dostum Msi GTX 960 4Gb modelini alacağım dediğim gibi benim için 2. hatta 3. sırada GTX 960 bile fazla aslında ama ileriyide düşünmek lazım. Daha önceden yazacaktım ama bu sitenin moderatörleri biraz Türkçe'den uzaklar galiba. Ben Türkçemizin sıfatlarını kullanıyorum ve konu başlığımla konum arasında bir özellik belirten yani ir sıfat olacakmış ve bende maddi bakımdan benim sistemime ait olan bir başlık açtım fakat nasıl olduysa anlamamışlar. Bu yüzden geç yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…