Ömer CENİKLİ
Hectopat
Daha fazla
Tamam dostum o zaman. Anakartı sipariş verirken senin dediklerinin arasından birini seçerim.İncelemeleri izlemedim, OC performansları hakkında fazla bilgim yok tahmine dayalı bir yorum yaptım ama dediğin kadar bir performans artışı sağlıyorsa düşünülür elbette neden olmasın
Sadece demek istediğim K ibareli olan işlemcilerde yapılacak OC ile K ibaresiz işlemcilerde yapılacak OC arasında büyük performans farkı olabilir ama K ibaresiz işlemcilerin kendi içinde yapılacak OC'nin yapılmamış haline göre çok büyük bir performans artışı olacağını düşünmediğimi belirttim.
Bence bütçeni daha fazla zorlamana gerek yok son karar kıldığın sistemi almalısın dostum. Bir yukarısı daha fazla performans veriyor diye onu almaya kalkarsan bu sefer onun da bir üstünü tavsiye eder. Bu böyle sürer gider. Bir bakmışsın bütçeni 4500-5000TL'ye yükseltmişsin
Ayrıca Pc Mate OC konusunda iyi değil diye biliyorum. Bence i5 6400 + B150 veya H170 ideal. OC ile işim olmaz bileşenler Anakartın üzerinde barınsın bana yeter dersen H110 bile ihtiyacını görür.