Yabancı kaynaklarda çözümü bulamadım, her söyleneni yaptım ama olmadı. Dreambooth kısayolu görünmüyor ne yapmam lazım. Güncel Python sürümünde de denedim çalışmadı yabancı forumda 3.10.6 sürümünde çalıştığını söylemişler ama yine çalışmadı.
Her türlü şeyi denedim, xformers yüklü değildi onu yükleyince bir çok hata verdi. Bende sıfırdan silip tekrar yükledim ve sorun düzeldi. Sorun xformers ve diffusers olmadığı için mi bilmiyorum ama şu anda Dreambooth seçeneği geldi.
İzlediğim öğretici videolarda Dreambooth kullandıkları için bende denemek istemiştim ama 8 GB VRAM ile zor oluyor ve çok uzun sürüyor eğitmesi. LoRA kullanmak daha mantıklı bence.
İzlediğim öğretici videolarda Dreambooth kullandıkları için bende denemek istemiştim ama 8 GB VRAM ile zor oluyor ve çok uzun sürüyor eğitmesi. LoRA kullanmak daha mantıklı bence.
LoRa veya Dreambooth bir uygulama değil, eğitim metodlarıdır.
Bu konuda kullanmaya çalıştığınız ise A1111 içinde eğitim için Dreambooth metodunu destekleyen Dreambooth eklentisi.
Eğitim için kullanmanız gereken uygulama Kohya SS.
LoRa, LyCoris, Dreambooth, Fintune gibi metodları destekliyor.
Teşekkür ederim, sizi yakalamışken bir kaç sorum daha var. Kohya SS kurarken webui içerisine mi kurmak gerekiyor yoksa herhangi bir konumda olabilir mi?
Teşekkür ederim, sizi yakalamışken bir kaç sorum daha var. Kohya SS kurarken webui içerisine mi kurmak gerekiyor yoksa herhangi bir konumda olabilir mi?