dodomeki
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, benim elimde şu an 25k gibi bir para var. Ben stable diffusion ile uğraşıyorum ve şu an RX570 8 GB ekran kartı ile tabii ki de oldukça yavaş çalışabiliyorum. 25kya en iyi ihtimalle 4060 Ti alabilirim ki o da beni kesmez uzun vadede (özellikle GPU RAM oldukça sorun yaratacak). 35-40k bütçeye çıkmam birkaç ayımı alabilir. Bu sürede hiçbir hazır sistemin de aynı parada kalacağını düşünmüyorum. Şu anki PC'ye sadece ekran kartını alıp taksam, kalanı da 2 ay içinde dizsem ne olur? Ne gibi sorunlar yaşar ekran kartı? Oldukça eski de sayılabilecek bir sistemim var. Ama dediğim gibi bu bilgisayarı sadece stable diffusion için kullanıyorum. Günlük hayat için MacBook Pro'ya sahibim zaten.
Sistemim:
Anakart: Bilgisayarı zamanında Casper'dan aldığım için model yazmıyor. Direkt Casper Nirvana 1.0 yazıyor.
Ekran kartı: RX570 8 GB.
RAM: 16 GB 2666 MHz.
İşlemci: i5-9400 2.9GHz
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim, herkese iyi günler dilerim.
Sistemim:
Anakart: Bilgisayarı zamanında Casper'dan aldığım için model yazmıyor. Direkt Casper Nirvana 1.0 yazıyor.
Ekran kartı: RX570 8 GB.
RAM: 16 GB 2666 MHz.
İşlemci: i5-9400 2.9GHz
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim, herkese iyi günler dilerim.