Rehber Stable Diffusion WebUI yapay zeka ile resim oluşturun

30-40'a kadar evet. Ama 40'tan sonra pek bir iyileşme göremezsiniz.
Bunun için ınpaint kullanmanız daha iyi olur.

Inpaint'le biraz uğraştım hatta controlnet kurdum ama sadece fotoşop gibi kıyafet değiştirme vs. gibi şeyleri becerebildim asla bozuk uzvu onaramadım.

Inpaint'le biraz uğraştım hatta controlnet kurdum ama sadece fotoşop gibi kıyafet değiştirme vs. gibi şeyleri becerebildim asla bozuk uzvu onaramadım.

Kullandığınız model tipi ne (SD 1.5 vs SDXL) ve çözünürlüğü ne seçtiniz?
Çözünürlüğü modelin desteklediğinden fazla yükseltirseniz model sapıtmaya başlayabilir.

Kullandığınız model tipi ne (SD 1.5 vs SDXL) ve çözünürlüğü ne seçtiniz?
Çözünürlüğü modelin desteklediğinden fazla yükseltirseniz model sapıtmaya başlayabilir.
1.5 kullanıyorum çözünürlük 512x768 yani telefon çekimi. Mesela elde 3 parmak ayakta 6 parmak çıkıyor. Adetailer de kullanıyorum.

1.5 kullanıyorum çözünürlük 512x768 yani telefon çekimi. Mesela elde 3 parmak ayakta 6 parmak çıkıyor. Adetailer de kullanıyorum.

Yapay zeka saymayı bilmiyor. Elle çizip ControlNet kullanmak dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Hocam oluşturduğum görüntüler böyle oluyor. Sebebi nedir?

Ayarlarım bu şekilde:

@Disty o kapalıyken de aynıydı, belki ondandır diye açmıştım.

@FalconPolat işe yaramadı, 1'e kadar çektim. 4 ve 1 denedim.

Kurulumu bu video ile yaptım, burada Python 3.10.6 kurdurttu. Ondan mıdır acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…