Staj imkanı olmayan yerde üniversite okunur mu?

Makaleler
4
Selamlar arkadaşlar. Yarın tercihlerin son günü. Benim bazı tercihlerim Manisa, Konya gibi staj imkanının çok iyi olmadığı yerler. Sizce bu büyük bir eksik mi? Yazın staj yapmak için İstanbul'da bulunma imkanım var ama yıl içinde staj yapmam gerekir mi? Bu büyük bir eksik mi?

Selamlar arkadaşlar. Yarın tercihlerin son günü. Birkaç bazı tercihlerim Manisa, Konya gibi staj imkanının çok iyi olmadığı yerler. Sizce bu büyük bir eksik mi? Yazın staj yapmak için İstanbul'da bulunma imkanım var ama yıl içinde staj yapmam gerekir mi? Bu büyük bir eksik mi?

Yazın yapabiliyorsun diye biliyorum.

Selamlar arkadaşlar. Yarın tercihlerin son günü. Benim bazı tercihlerim Manisa, Konya gibi staj imkanının çok iyi olmadığı yerler. Sizce bu büyük bir eksik mi? Yazın staj yapmak için İstanbul'da bulunma imkanım var ama yıl içinde staj yapmam gerekir mi? Bu büyük bir eksik mi?

Hocam bölümünü bilmiyorum ama staj konularında bence şehir çok fark etmiyor büyük şehirlerde de rekabet çok olduğundan girebilmen zorlasabiliyor.

Manisa sanayi şehri ya nasıl staj imkanı yok ? Bölümünüz nedir ?

Ya aslında yazılım bölümünde staj yapacak çok şirket yok demek istedim.
O konu hakkında pek fikrim yok ama makine mühendisi kuzenimden biliyorum İzmir'den gelen var staja Manisa'ya. 😀

Ya aslında yazılım bölümünde staj yapacak çok şirket yok demek istedim.
Manisa'nın hangi kampüsünde o bölüm ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı