Staj yapılan yerde işe girmek mantıklı mı?

İşi öğreten birileri olacaktır yanında. Zaten okulda gördüğün şeylerin çoğu boş ezbere dayalı şeyler oluyor genelde, sektöre girdiğinde tam anlamıyla öğrenirsin.
Zaten öyle hocam. Staj zamanlarından hatırladığım şeyler çok basit şeyler. Mesela cıvata büyüklükleri, türleri gibi şeyleri hatırlıyorum. Zaten pek işin olmadığı zamana denk geldiğim için günlerim raf düzenlemekle vs. geçti.

Çalışacaksan kendine hakim olman lazım.

Ben kendime hakimim zaten hocam. Ama hatırlıyorum geçen sene beni çok fazla darlıyordu. Senle kavga etsek kim alır gibi gibi boş boş konuşuyordu. Ağzını burnunu kırarım zargana bir şey ama kavgadan hiç hoşlanmıyorum.

Hocam asıl sıkıntı ettiğim şey benim orada 3-4 tane ustam vardı mavi yaka olan. İçlerin 1 tanesi tam bir dallamaydı. Diğerleri iyiydi muhabbetleri falan güzeldi. Gelip bana ters ters konuşur, ben sinirliyim elimden bir kaza çıkar diye korkuyorum.

İş ortamı adamı ister istemez geriyor. Kendinizi korumak adına sakin kalıp, sınırlar belirlemelisiniz. Mobbing yaptığını düşündüğünüz yetkiliyi üstünüze söyleyip, aradan çıkmanız daha iyi olur böyle bir durum olursa.

İş ortamı adamı ister istemez geriyor. Kendinizi korumak adına sakin kalıp, sınırlar belirlemelisiniz. Mobbing yaptığını düşündüğünüz yetkiliyi üstünüze söyleyip, aradan çıkmanız daha iyi olur böyle bir durum olursa.
Üstlerimiz kim oluyor hocam? Beyaz yakalar mı yoksa insan kaynakları falan mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı