Staj yeri bulamadım, ne yapmalıyım?

wmays27

Femtopat
Daha fazla  
12.Sınıfım normalde bu sene staj görmem gerekiyor fakat o kadar araştırmama yapmama, görüşme yapmama rağmen hala bir yer bulamadım. Okul başladıktan sonra bulup sözleşmeyi teslim eden öğrenciler oldu o yüzden benim de az bir zamanım olabilir belki fakat, diyelim ki son çare olarak stajı okulda görmek istiyorum, bunu okula şimdi belirtsem sıkıntı yaşar mıyım? Bu durumu yaşamış olan bilgisi olan var mı? Bu durum yüzünden Psikolojim bozulmuş bir durumda artık mentalim 0 ne yapağımı bilmiyorum cidden.

12.sınıfım normalde bu sene staj görmem gerekiyor fakat o kadar araştırmama yapmama, görüşme yapmama rağmen hala bir yer bulamadım. Okul başladıktan sonra bulup sözleşmeyi teslim eden öğrenciler oldu o yüzden benim de az bir zamanım olabilir belki fakat, diyelim ki son çare olarak stajı okulda görmek istiyorum, bunu okula şimdi belirtsem sıkıntı yaşar mıyım? Bu durumu yaşamış olan bilgisi olan var mı? Bu durum yüzünden psikolojim bozulmuş bir durumda artık mentalim 0 ne yapağımı bilmiyorum cidden.

Hangi şehirde oturuyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı