Staj yeri değiştirememe

mertgrymz

Centipat
Yer
Virtüöz'ün Zihni
Daha fazla  
Arkadaşlar 12.sınıf bilişim teknolojileri Anadolu meslek programı öğrencisiyim. Hafta da 3 gün staj 2 gün okula gidiyorum. Staja gittiğim yer ise Ethernet kablo yapan bir fabrika lakin ben burada çalışmak istemiyorum. Bölümüm ile alakası yok hocalar ne kadar var dese de alakası yok. Hocalar değiştireceğim diyorum burada ki hocaların ile başın belaya girer sıkıntı falan çekersin bir nevi tehdit ediyorlar ne yapmalıyım?

Değiştirmeye kalktığım da ise izin vermiyorlar başka bir yer buldum ama vermiyorlar izin.
Staj iptal sözleşmesi var, staj defterini biraz kurcalarsan bulursun. Ondan 2 tane doldur. Birini okula, diğerini çalıştığın yere ver. Çalışmak istediğin yere de staj sözleşmesi doldurup ver, aynısından bir tane daha doldurup, onu da okula ver. O şekilde değiştirebilirsin çalıştığın yeri ama hocalarını dinlemeni tavsiye ederim. 1 sene katlan, sayılı gün çabuk geçer.

Staj iptal sözleşmesi var, staj defterini biraz kurcalarsan bulursun. Ondan 2 tane doldur. Birini okula, diğerini çalıştığın yere ver. Çalışmak istediğin yere de staj sözleşmesi doldurup ver, aynısından bir tane daha doldurup, onu da okula ver. O şekilde değiştirebilirsin çalıştığın yeri ama hocalarını dinlemeni tavsiye ederim. 1 sene katlan, sayılı gün çabuk geçer.

Sene katlanmak değil aslında. Bir yer buldum teknik servis bakım onarım en azından orada bilmediğim bir şeyler var ise bir şeyler öğrenirim her ne olursa yaparım ama şu anki gittiğim yer ile bölümümün alakası yok insana koyuyor bu.

Sene katlanmak değil aslında. Bir yer buldum teknik servis bakım onarım en azından orada bilmediğim bir şeyler var ise bir şeyler öğrenirim her ne olursa yaparım ama şu anki gittiğim yer ile bölümümün alakası yok insana koyuyor bu.
Stajda pek fazla bir şey öğrenemezsin. Her türlü ayak işini sana yaptırıyorlar, her işe seni koşturuyorlar. Bir şey öğretmek için stajyer almıyorlar, az para verip, her işini stajyere yaptırabilecekleri için stajyer alıyorlar. Basit bir araştırmayla öğrenebileceğin 2 - 3 şey için staj yerini değiştirmeye çalışma bence, gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı