Torpil kısacasıBu güne kadar 2 büyük firmada staj yaptım, ikisi de tanıdık vasıtası ile oldu. Demem o ki network yoksa bazı şeyler çok zor.
Torpil kısacasıben de 11.sınıftayken çok aramıştım hatta sağdan soldan bulduğum 56 şirkete mail bile atmıştım. Şu an baktım sağ olsunlar bir tane bile dönmemiş. Hocam bulmuştu bana. (yine torpil)
Aslında bu tür yerlerde ne olduğu belirsiz ipik kopuk çalışmamalı zaten. Bir yandan da haklılar. Adam Ülker için mesela normalde "keko" dediğimiz tiplerden birini aldı, bilmiyordu başvurdu diye aldı. Adam oradaki çikolataların hepsini yiyecek üstüne de ustalara atar gider yapacak.Öyle dostum. Staj yaptığım yerde ik uzmanlarıyla aram iyiydi, iş başvuru süreci hakkında konuştuğumuzda genelde öneri usulü ile alım yapıyoruz diyorlardı. Mesela ben içerde operasyon uzmanıyım bir yerde pozisyon açığı oldu, benim önerdiğim kişiyi görüşmeye çağırıyorlar. Dışarıdan yabancı biriysen mutlaka geri planda kalıyorsun.
Aslında bu tür yerlerde ne olduğu belirsiz ipik kopuk çalışmamalı zaten. Bir yandan da haklılar. Adam ülker için mesela normalde "keko" dediğimiz tiplerden birini aldı, bilmiyordu başvurdu diye aldı. Adam oradaki çikolataların hepsini yiyecek üstüne de ustalara atar gider yapacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.