Staj'a Gitmeyip Rapor Almak

Makaleler
60
Yer
ABD/Miami Florida
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Profil Kapağı
1521675609
12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim. Haftada 3 gün işletmeye gidiyorum. Sabah 8:30 akşam 9-10 aldığım ücret 350 lira. 23 nisan, 1 Mayıs gibi tatil günlerinde zorla iş yeri tarafından çalıştırılıyorum. Ben gelmeyeceğimi açık bir dille söylüyorum ancak bana gelmezsen notlarını düşük veririz görürsün diyorlar. Benim sizden öğrenmek istediğim ben 4 Mayıs günü staj dosyamı işletmeye götürüp notlarımı alacağım ve bir daha da işletmeye gitmeyeceğim yani çarşamba, perşembe ve cuma günleri için her hafta rapor alsam bir sorun olur mu? 5 Haziran'a kadar rapor alacağım işletme notları staj dosyasına yazdıktan sonra ben gitmediğimde notlarımı değiştirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek tehdit ediyorlar. 1 Mayis resmi tatil. Az kaldı belki diyeceksin ama işyerini değiştirebilirsin. Sanirsam 10 gün devamsızlık yapma hakkın vardı.

Resmi tatilde nasıl çalıştırıyorlar ? Polis ya da Jandarma'ya şikayet edince cezası var diye biliyorum.

Rapor al gitme ve en kısa sürede MEB'e dilekçe yaz durumla ilgili ben de staj yapıyorum ve e-okul'da staj saatlerim 8:30 ile 14:50 arası gözüküyor ama 7:30 iş başı yapıyorum 16:15'de işletmeden çıkıyorum ben bu durumu öğrendiğimden beri işletmeden izin alıyorum gittiğim zamanlarda da çalışmıyorum seni notla korkutmalarına izin verme koordinatör öğretmenine söyle o halleder eğer ki ilgilenmiyorsa en kısa sürede benim gibi dilekçe yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…